Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Ilyen nagy családja van Cozombolis Péternek! - „Szerelmes vagyok a kislányomba!” - Sztárlimonádé

Ilyen nagy családja van Cozombolis Péternek! – „Szerelmes vagyok a kislányomba!”

Cozombolis Péter és családja

Cozi nagyfia már tizenhét éves, sokáig nem is tervezték, hogy Arnoldnak testvére szülessen. Végül úgy döntöttek, vállalnak második gyermeket is, aki a legnagyobb örömükre kislány lett.

– Amikor már azt gondoltam, hogy egymásra tudunk koncentrálni a feleségemmel, és lesz egy kis nyugalmunk, megérkezett Liza Olívia. A kislányom teljesen olyan, mint én. Nyughatatlan, megállíthatatlan, egész nap szaladgálni szeretne, és folyamatos foglalkozást igényel. A gitárt pengeti, dobol és táncol. Imádjuk és szerelmes vagyok belé – kezdte lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, milyen a kapcsolata Olíviának a bátyjával, a nagy korkülönbség ellenére.

„Három gyermek még jöhetne”

– Arnold sokáig egyke volt, amit megszokott a hosszú évek alatt. Sokáig úgy éreztem, nem is vágyik arra, hogy testvére szülessen. Amint megérkezett a húga, minden megváltozott, ugyanis elmondhatatlanul szeretik egymást – meséli Cozi, aki rendkívül büszke fiára.

– Jogi vagy közgazdász pályára készül, nagyon komoly fiú. A Magyar Golf Szövetség tagja, már le is vizsgázott, őt ilyen dolgok érdeklik. Nagyon profin építgeti a karrierjét, én pedig természetesen, amiben tudom, segítem és támogatom – tette hozzá az énekes, akit korábban nem túlzottan foglalkoztatott a családbővítés kérdése.

– Nem kifejezetten vágytam arra, hogy majd szülessen egy kislányom. Viszont Grétinek három évvel ezelőtt az álmában bejelentkezett egy lány gyermek. Talán akkor született meg a gondolat, hogy bővítjük a családot. Nagyon örültem, amikor megtudtuk, hogy kisbabánk lesz, és boldog voltam, amikor kiderült, hogy kislányt hord a szíve alatt Gréti. Most, hogy már itt van, azt gondolom, ettől csodálatosabb dolog nem is történhetett volna velünk. Bármennyi időt töltök a mai napig vele, egyetlen pillanatig sem érzem azt, hogy már beteltem vele. Hihetetlen, hogy itt van velünk – mondta az apuka, aki nem bánná, ha itt nem állnának meg feleségével.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!