Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Szega Zoli: A családra mindig szakítok időt - Sztárlimonádé

Szega Zoli: A családra mindig szakítok időt

Szega és Frédó

– Nagyon sok fellépésünk volt a nyáron, de azért a családra mindig szakítok időt. Siófokon töltöttünk 5 napot, ami sajnos nem túl hosszú idő, de a hétvégék foglaltak, így csak a hétköznapokban tudok elszabadulni egy kicsit pihenni. Ebben a néhány napban a gyerekeket ki sem lehetett szedni a vízből, úgyhogy napjaink nagy része így telt el. Esténként pedig sétáltunk a városban. Nekünk a Balaton a Riviéra, szeretünk odajárni. Voltunk még 4 napot Balatonfüreden. Jártunk Velencén is. Tatabányán van egy szuper kis élményfürdő, ahova szintén szívesen járunk ki. Szeretünk biciklizni a gyerekekkel, ilyenkor a tőlünk nem messze található Tatára, a vizek városába szoktunk ellátogatni, ez nagyjából 10 km biciklitúra. Ott eszünk, iszunk, játszunk és pihenünk.

– Hol töltötték a legfeledhetetlenebb nyaralásotokat?

– Az egyik legfontosabb élményünk szintén egy balatoni üdülésünk alkalmával Gyenesdiáson volt, ott indult el a kislányunk először. Idén pedig végre a nagyfiunk megtanult úszni.

– Nemrég jelent meg a lemezetek. Milyen visszajelzéseket kaptatok ezidáig a rajongóitoktól?

– Igen, körülbelül egy hónapja, ami hála Istennek nagy siker a rajongóink körében. Nagyon sokat kellett várniuk erre a lemezre, sok év kimaradt, de igyekeztünk nagyon szuper dalokkal kárpótolni a kedves közönséget. Az Akkor is ő címet kapta, melyről már egy videoklip is készült és látható a Muzsika TV-n. A lemezen hallható dalok mind saját szerzemények, mondhatom a saját gyerekeink és mindegyik szívünkből, lelkünkből íródott. Az egyik kedvencem az Azt mondjátok gizda vagyok. Ez a szám nagyon pörgős, igazi vagány, mulatós dal lett. Februárban született, a szülinapomon. Nagy boldogság, hogy rengeteg köszöntést kaptam, melyekre próbáltam válaszolni, de aztán annyira túlnőtte magát ez a dolog, hogy elvesztettem a fonalat, így a nap végén egy külön posztban köszöntem meg a közösségi oldalamon mindenkinek, aki gondolt rám. Majd egy hölgytől kaptam egy üzenetet, hogy milyen gizda vagyok, mert ő felköszöntött engem, és nem reagáltam semmit rá. Akkor pattant ki a fejemből ez a dal. Egyébként a lemez elkészítésében nagy segítségünkre volt a Trimedio csoport, ők adták ki a lemezt és fektettek bizalmat belénk. Hálás köszönet nekik. Nem utolsó sorban köszönet Erőss Imre barátunknak is, aki kiváló fotós és nagyon szuper videoklipeket készít.

– Korai lenne azt kérdezni, hogy a következő albumotok mikor jelenik meg. De ti hogy dolgoztok? Folyamatosan készülnek a slágerek, vagy ahogy az ihlet jön?

– A következő lemezünk is már készülőben van, de az majd csak jövőre kerül kiadásra. Igazából folyamatosan születnek új dalok, úgyhogy a következő lemez érkezéséig nem kell sok évet várni. Megjegyzem azért, a félreértések elkerülése végett, hogy a 2. és 3. lemez kiadása között azért telt el annyi idő, mert sajnos a lemezpiac hanyatlott.