Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Hírek
Doree: A gyász örökre velem marad - Sztárlimonádé

Doree: A gyász örökre velem marad

Doree, a zenecsatornák kedvelt énekesnőjének életében mostanában a megpróbáltatások a jellemzőek. Rendkívül nehéz időszakon megy keresztül.

 

„Tényleg nagyon nehéz időszakon megyek keresztül. Nemrég egy nagy tragédia árnyékolta be az életem. Feldolgozhatatlan, hiszen a gyász örökre velem marad. Ennek enyhítésére munkába vetettem magam. Készülnek az új dalok, és jövőre legalább három videóklippel is szeretnék előrukkolni. S nem csak mulatós műfajban. De hogy ez mi lesz, az egyelőre még legyen titok. De garantálom, hogy hatalmas meglepetés lesz mindenkinek. Ezen felül belevetettem magam a sportba is. Esténként kocogni járok. Igaz, most még csak 1-2 km-t, de igyekszem néha majd ezt a távot kicsit feljebb tornázni” – mondta az énekesnő, aki a komment szekcióban is megkapja sokszor, hogy Nótár Maryra hasonlít.

„Nos, ha hozzá hasonlítanak, az megtisztelő, hiszen Mary azon felül, hogy kedves nő, amit elért a szakmában, az példa értékű. Kislány koromban rengeteget hallgattam a zenéit, és szerettem is őket. De egy biztos. Én én vagyok, és nem szeretnék soha, senkire sem hasonlítani. Próbálom is úgy alakítani a zenei világomat, amely engem fejez ki, ami belőlem fakad. Az, hogy Istentől kaptam egy jó hangi adottságot, azért pedig hálás vagyok, hiszen imádok énekelni. Mondhatom, ez az életem. Amikor felmegyek a színpadra, csak a zene van, és a közönség szeretete. És egyre többen követnek, szeretnek. Sokan csak azért jönnek el messziről, hogy a tv után, élőben velem is találkozhassanak. Egy-egy fellépés számomra hatalmas feltöltődés. De, hogy visszatérjek az eredeti kérdésre, míg húszezresből bizony Isten sok van, de Doree-ból csak egy van…”