Nédó Olga: Édesanyámnak is megterítettünk húsvétkor

Nédó Olga

Bár Nédó Olgának megszűntek a fellépései a járvány miatt, a színpadot és a zenét így se kell hiányolnia.

Az Udvari Kamara Színház kulturális vezetője vagyok, így ha közönség nélkül is, de a zene és előadó-művészet közelében lehetek. Bár egy ideje zárva vannak a színházak, most is zajlik a munka. Mennek a próbák és az online előadások, és nagyon készülünk a szeptemberi fesztiválunkra, amit nagyon remélem, hogy meg tudunk tartani” – kezdte lapunknak Olga, aki a pandémia alatt újabb lemezét is elkészítette.

… mert három a magyar igazság címmel készült el a lemez, amit szeretnék majd az előbb említett fesztiválon bemutatni. A megszokott hangzás mellett népies motívumokat is belecsempésztünk a dalokba.”

A 35 éves hegedűművész napjai tehát mozgalmasan telnek, a barátai és családja hiánya azonban őt is nagyon megviseli.

Édesanyámat tavaly februárban veszítettem el, ezért most apukámra még inkább vigyázok, hogy minél tovább velem maradhasson. Novemberben én is átestem a víruson, a színházban folyamatosan tesztelnek, aput pedig már beoltották, így ha ölelések nélkül is, de együtt tudtuk ünnepelni a húsvétot. Anyukám kedvence volt a húsvét, ezért fájdalmasan telt nélküle ez a pár nap. Neki is megterítettünk az asztalnál, és vittünk a sírjához egy nyuszis díszt, mert azokat nagyon szerette” – tette hozzá.