Demjén Ferenc

Nagyon nehéz hónapok állnak az agyérgörcsön átesett legendás énekes mögött. Demjén Ferenc állapota súlyos volt, sokáig kórházban kezelték. Amióta vidéki birtokán gyógyulhat, sokat javult az állapota. Már nagyon készül a hagyományos év végi koncertjére, ahová szintén legendás pályatársakat hívott meg fellépni.

Most már biztosnak látszik, hogy nem marad el Demjén Rózsi december végi nagykoncertje. Pedig sokáig kétséges volt, hogy május eleji agyérgörcse után lesz-e olyan állapotban, hogy fellépjen. Sokáig kórházban kezelték, de pár hete az otthonában gyógyulhat. A családi fészek hatalmas erőt adott neki, el kezdte a próbákat is. Instagram-oldalán már azt is bejelentette, hogy Balázs Fecó, Kóbor János, Závodi János és Révész Sándor személyében megvannak az idei sztárvendégek. A Kossuth-díjas művész személyesen kérte fel az érintetteket.

„Először szeptember elején telefonált, de akkor még csak érdeklődött, aminek két oka volt – árulta el a Blikknek az Omega frontembere. – Egyrészt akkor még nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy a rehabilitációja milyen ütemben halad. És ez a bizonytalanság a hangján is hallatszott. Másrészt két éve meg akart volna hívni, de megértette, csak az Omegával szeretek színpadra lépni. Ráadásul, amikor hívott, már készültünk a november 8-i Aréna-koncertünkre. Ezúttal viszont hangsúlyozta, az idei buli különösen fontos neki, és erre már nem tudtam nemet mondani. Barátként tisztelem Rózsit, és azért fogadtam el a meghívását, hogy tudja, számíthat rám… Magyarországon még nem léptem fel más koncertjén vendégként. Javaslatot tettem, melyik dalt adjuk elő közösen, amit Rózsi elfogadott. Előtte három Omega-számot énekelek az együttesével… Az Omegán belül is voltak egészségi problémák, és jó döntésnek bizonyult, hogy Benkő Laci és Molnár Gyuri hamar visszatért a színpadra. A közönség a legjobb orvos, Rózsit is meg­gyógyítja.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató