Tina és vőlegénye, Norbi

Hatalmas meglepetés érte Párizsban a kis Tinát, Bangó Margit unokáját, amikor párjával Párizsba utazott.

„Betöltöttem a 18. életévemet és menyasszony lettem. Csodálatos érzés, nagyon boldog vagyok, hatalmas meglepetés volt az egész út és az eljegyzés is. Nem tudok betelni a gyűrűvel... Az esküvőt későbbre tervezzük, most a tanulmányainkra koncentrálunk és élvezzük a jegyességünk” – mondta a büszke menyasszony.

Az édesanyja persze már alig várta lánya beszámolóját és azt, hogy láthassa az eljegyzési gyűrűt.

„Norbi nagyon sokat készült az eljegyzésre. Folyamatos egyeztetésben voltunk, még azt is megkérdezte, hogy Tini melyik kezére kell majd felhúznia a gyűrűt – mondta meghatottan a büszke édesanya, aki el sem hiszi, hogy lánya felnőtt. – Bennem még él a kép arról a kislányról, aki alig ért a térdemig. Ott volt velünk mindenhol és persze tündéri volt már akkor is. Hogy hova repült az a 18 év, fogalmam sincs. Szavakat nem találok, hogy már ilyen nagy, felnőtt. Közben pedig végtelenül boldog vagyok, mert látom az ő boldogságát is. Hosszú, igaz szerelmet kívánok nekik” – mondta Jellinek Tina, akinek örömében a férje, Emilio is osztozik.

„Mindenkinek azt kívánom, hogy ugyanolyan boldogságot éljen meg, mint amilyet most a mi drága családunk.  Rövid az élet, rövid az idő, ezt a legnagyobb szeretetben jó eltölteni. Nekünk ez megadatott, kívánom, hogy más is élje ezt át.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató