Békefi Viki és Feng YA OU

Közös alkotásba fogott a Sztárban Sztár leszek! szerelmespárja, Békefi Viki és YA OU! A fiatalok a karantén elején költöztek össze Szigetszentmiklóson, azóta együtt küzdenek le minden akadályt, ami kapcsolatukat csak erősebbé tette.

"November 30-án jöttünk össze 2019-ben, márciusban pedig jött a karantén, semmiképpen nem akartunk külön lenni, így 3 hónap után összeköltöztünk. Sokan kérdezték, hogy nem lesz-e korai, de mi nem éreztük annak. Jobban összecsiszolódtunk, szerintem jó döntés volt. Szeretünk együtt élni, most újítgatjuk az emeletet, ahol lakunk, magunkra formáljuk. YA OU-nak van egy stúdiószobája és nekem is egy elvonulós szoba, ezzel a két kis külön térrel abszolút jól működik minden" – nyilatkozta a Sztár Limonádénak Békefi Viki, de hozzátette, odafigyelnek arra is, hogy a túl sok együtt töltött idő ne menjen a kapcsolat rovására.
"Azért szükségünk van külön töltött időre, de szuperül megoldottuk, hogy mindketten el tudjunk vonulni, utána feltöltődve, sokkal frissebben kapjuk vissza a másikat. Nagyon reménykedünk benne, hogy a nyáron már kicsit ki tudunk szabadulni."

Mindkettejük visszavágyik a színpadra, de addig is a fel nem használt kreatív energiákat igyekeznek közös projektjeikben felhasználni.
"Nagyon hiányzik a színház, inkább nekem vannak mélypontjaim, de YA OU is nehezen bírja a koncertezés nélkül. Amikor az egyik kicsit hullámvölgybe kerül, a másik segít neki kijönni belőle. Amikor összeköltöztünk, mindenképpen bele akartunk vágni valami közös alkotásba és szerencsére jól működünk együtt. Rengeteg feldolgozást hoztunk ki és két saját dal is született, ehhez a karantén segített hozzá minket" – mesélte lapunknak a színész-énekesnő.

Szerencsére komolyabb szövődmények nélkül ment át szervezetükön a kór és még családtagjaikat sem fertőzték meg.
"Az a legfontosabb, hogy szeretjük egymást és segítjük egymást. Sajnos nincs munkánk, de lehetne ennél rosszabb. Mindketten átestünk a víruson, de szerencsére a többiek nem. Ez azért érdekes, mert anyukám lent lakik a földszinten és a tesómékkal minden nap találkozunk, de ők is megúszták. Örülök, hogy anyukámat elkerülte a fertőzés, mert ő már 64 éves és nagyon féltem" –árulta el Viki, s hozzátette, mindent elkövetnek, hogy elkerüljék az újabb megbetegedést.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató