A hónap felfedezettje

Papp Annamária

Papp Ancsát nap, mint nap láthatjuk a televízióban. A Jóban Rosszban Krasznai Ágneseként azonban nem mindenki kedveli őt. Pedig az életben a fiatal színésznő egy bájos személyiség, amit annak idején még Robert Pattinson is észrevett. Bizony, hiszen együtt játszottak egy filmben.

Rácz Olivér

Rácz Olivér évek óta a zenei csatornák és műsorok állandó szereplője. Többféle stílusban is hallhattuk már őt énekelni, amelyek mindegyikében megállta a helyét. Egy ideje azonban zenekaros formációval járja az országot, és szerencsére egyre inkább kevesebb a hely a naptárjában. 

Czimmermann Kitti

A fiatal énekesnő nagy lépésre szánta el magát. Mostantól kezdve teljesen különválasztja karrierjét. S hogy miért volt erre szükség? Ő maga mondja el a Sztár Limonádé olvasóinak.

Lini

A Dallamokon át karácsonyi adásában debütál Lini, aki még csak márciusban tölti be a 14. életévét. A kiskamasz lány - csak úgy, mint Henna és Sihell Vanessza - a műsorvezető, Sihell Ferry unokahúga.

Bányoczky Nóra

Bányoczky Nóra neve és arca nem csak a tévé képernyőjéről lehet ismerős. A fiatal színésznőt ugyanis számtalan színházban láthattuk már, mióta elvégezte a Madách Musical Tánc és Zeneművészeti Iskolát, ahol a legnagyobbaktól tanulhatott. Nóri állandóan úton van, hiszen Tatabányán él, de kötelességei mindig máshová szólítják. Ő azonban nem bánja, hiszen imádja, hogy azt csinálhatja, amiről gyerekként álmodozott.

Vince Aliz Liza

Macskamintás ingével és gitárjával a 19 éves, pécsi lány már első látásra, a selejtezőn belopta magát az állatbarátok szívébe. Tehetsége is hamar kiderült. Liza a természetesség híve, nem szereti a sminket, amit a tévések is tiszteletben tartanak. Nagy Beatles rajongó, aki fiatal kora ellenére rendkívül céltudatos, és pontosan tudja, mik az erősségei. Ezek az ütőkártyái a színpadon.

Sihell Vanessza

Sihell Ferry nagyon vigyáz unokahúgára, főleg, mióta velük jár fellépni. Vanessza nagyon csinos lány, így természetesen rengeteg ajánlatot kap a közönség soraiból is. A fiatal énekeslány azonban nagyon határozott, céltudatos, így tudja, mire mondhat igent és mire nem. Most karrierje a legfontosabb számára tanulmányai mellett, hiszen dalait egyre többen megismerik a Dallamok át című műsornak köszönhetően.

Gál Laci

A Trimedio Kiadó jelentette meg július közepén Gál Laci első nagylemezét. A romantikus dalokat éneklő fiatalember mert egy nagyot álmodni. A szlovákiai Rimaszombatról költözött fel a nagy Budapestre, hogy terveit megvalósíthassa. S bár mai napig ápolóként dolgozik civilben, büszke rá, hogy végre kezében tarthatja munkája gyümölcsét.

Czimmermann Kitti

Czimmermann Kittinek a napokban jelent meg az első nagylemeze, „Gyere velem” címmel. A fiatal énekesnő nagyon büszke első albumára, melynek elkészítésében sokan támogatták. Boldogan mesélt a lemezről, és az érzéseiről a Sztár Limonádé magazinnak.

Békefi László

Bodrogi Gyulával fog együtt dolgozni

Romeo és Szilvia

2014-ben kezdték meg a közös munkát, a repertoárjukban Romeo saját szerzeményei szerepelnek. Műfajilag elsősorban slágerzenét énekelnek, többségében lírai, szerelmes dalokat. Éppen ezért kérdezgetik tőlük úton-útfélen: a magánéletben is egy párt alkotnak?

Szlabik Erik

Szlabik Erikért már most nők százai rajonganak.