A hónap felfedezettje

Fehér Lili

Fehér Lili még csak 22 éves, de már öt éves kora óta a zene a mindene. Jelenleg egyetemen tanulja a zenét, és számos formációban is énekel. 2 évvel ezelőtt az X-Faktorban is láthattuk, így bizonyosan sok mindenkinek ismerős lehet már.

Batánovics Lili

Batánovics Lili néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban próbált szerencsét. Sajnos a fináléig nem jutott el, de így is a nézők kedvencévé vált. Az énekesnő sokáig Budapesten élt, ám úgy döntött, visszaköltözik Bajára, ahol családja is él. A hétköznapjai civil foglalkozásával telnek, ám ha az élet úgy hozza, el tudja képzelni, hogy újra a fővárosban éljen, és ott építse tovább karrierjét.

Phat Beat

Phat Beat-et a közönség régóta ismerheti, hiszen több népszerű dalban is közreműködött már, ám szólókarrierbe fél évvel ezelőtt kezdett. Azóta pedig menedzserének és mentorának, Joshnak köszönhetően már az első lemeze is megjelent. Az énekes zenész családból származik, mindig is különösen fontos volt számára, hogy bizonyíthassa mindenkinek a tehetségét.

Krisztofer

Egy újabb fiatal tehetséges zenész tűnt fel az elmúlt hónapokban több televíziós műsorban is. Krisztofer egyre népszerűbb, és álmai megvalósításán dolgozik, hiszen minden vágya, hogy elismert zenész legyen. Klipjeit már több millióan látták a videó megosztó portálokon.

Papp Annamária

Papp Ancsát nap, mint nap láthatjuk a televízióban. A Jóban Rosszban Krasznai Ágneseként azonban nem mindenki kedveli őt. Pedig az életben a fiatal színésznő egy bájos személyiség, amit annak idején még Robert Pattinson is észrevett. Bizony, hiszen együtt játszottak egy filmben.

Rácz Olivér

Rácz Olivér évek óta a zenei csatornák és műsorok állandó szereplője. Többféle stílusban is hallhattuk már őt énekelni, amelyek mindegyikében megállta a helyét. Egy ideje azonban zenekaros formációval járja az országot, és szerencsére egyre inkább kevesebb a hely a naptárjában. 

Czimmermann Kitti

A fiatal énekesnő nagy lépésre szánta el magát. Mostantól kezdve teljesen különválasztja karrierjét. S hogy miért volt erre szükség? Ő maga mondja el a Sztár Limonádé olvasóinak.

Lini

A Dallamokon át karácsonyi adásában debütál Lini, aki még csak márciusban tölti be a 14. életévét. A kiskamasz lány - csak úgy, mint Henna és Sihell Vanessza - a műsorvezető, Sihell Ferry unokahúga.

Bányoczky Nóra

Bányoczky Nóra neve és arca nem csak a tévé képernyőjéről lehet ismerős. A fiatal színésznőt ugyanis számtalan színházban láthattuk már, mióta elvégezte a Madách Musical Tánc és Zeneművészeti Iskolát, ahol a legnagyobbaktól tanulhatott. Nóri állandóan úton van, hiszen Tatabányán él, de kötelességei mindig máshová szólítják. Ő azonban nem bánja, hiszen imádja, hogy azt csinálhatja, amiről gyerekként álmodozott.

Vince Aliz Liza

Macskamintás ingével és gitárjával a 19 éves, pécsi lány már első látásra, a selejtezőn belopta magát az állatbarátok szívébe. Tehetsége is hamar kiderült. Liza a természetesség híve, nem szereti a sminket, amit a tévések is tiszteletben tartanak. Nagy Beatles rajongó, aki fiatal kora ellenére rendkívül céltudatos, és pontosan tudja, mik az erősségei. Ezek az ütőkártyái a színpadon.

Sihell Vanessza

Sihell Ferry nagyon vigyáz unokahúgára, főleg, mióta velük jár fellépni. Vanessza nagyon csinos lány, így természetesen rengeteg ajánlatot kap a közönség soraiból is. A fiatal énekeslány azonban nagyon határozott, céltudatos, így tudja, mire mondhat igent és mire nem. Most karrierje a legfontosabb számára tanulmányai mellett, hiszen dalait egyre többen megismerik a Dallamok át című műsornak köszönhetően.

Gál Laci

A Trimedio Kiadó jelentette meg július közepén Gál Laci első nagylemezét. A romantikus dalokat éneklő fiatalember mert egy nagyot álmodni. A szlovákiai Rimaszombatról költözött fel a nagy Budapestre, hogy terveit megvalósíthassa. S bár mai napig ápolóként dolgozik civilben, büszke rá, hogy végre kezében tarthatja munkája gyümölcsét.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató