A hónap felfedezettje

Mozsgán

Bujtás Mozsgán neve nem ismeretlen a zene kedvelői számára. A fiatal lány évek óta nagysikerű karaoke bulikat szervez párjával, ahol bizony ő is minden alkalommal mikrofont ragad. Most viszont megkapta élete egyik nagy lehetőségét a Trimedio kiadótól, ugyanis lemezszerződést ajánlottak neki.

V-Zoy

10 éve ír saját dalokat V-Zoy, akit a mulatós zene rajongóinak nem kell bemutatni. A Sztár Limonádéban még sosem szerepelt, de most megismerhetjük őt egy kicsit közelebbről. Az énekes több titkot is elárult lapunknak.

Bódi Dávid

Bódi Dávid, a Hangszobrászat Énekiskola vezető tanára: A lelkesedésem immár 18 éve tart a tanításban!

Páli Petra

Páli Petra neve egyre ismerősebben csenghet a színházi világból, és az ország különböző rendezvényeinek köszönhetően is. A fiatal művésznőnek eltökélt céljai vannak, már egészen 7 éves korától tudta: a zene az ő világa. Végül Bánfalvy Ágnes színitanodájában tanulta meg a szakma alapjait, amit mai napig is jól kamatoztat.

Szelle Szilárd

Egyszer talán a szerelemre is tudok majd koncentrálni – mondja Szelle Szilárd, fiatal művész, aki annyi mindennel foglakozik egyszerre jelenleg, hogy sokszor aludni sincs ideje, nemhogy a magánéletével foglalkozni.

Fehér Lili

Fehér Lili még csak 22 éves, de már öt éves kora óta a zene a mindene. Jelenleg egyetemen tanulja a zenét, és számos formációban is énekel. 2 évvel ezelőtt az X-Faktorban is láthattuk, így bizonyosan sok mindenkinek ismerős lehet már.

Batánovics Lili

Batánovics Lili néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban próbált szerencsét. Sajnos a fináléig nem jutott el, de így is a nézők kedvencévé vált. Az énekesnő sokáig Budapesten élt, ám úgy döntött, visszaköltözik Bajára, ahol családja is él. A hétköznapjai civil foglalkozásával telnek, ám ha az élet úgy hozza, el tudja képzelni, hogy újra a fővárosban éljen, és ott építse tovább karrierjét.

Phat Beat

Phat Beat-et a közönség régóta ismerheti, hiszen több népszerű dalban is közreműködött már, ám szólókarrierbe fél évvel ezelőtt kezdett. Azóta pedig menedzserének és mentorának, Joshnak köszönhetően már az első lemeze is megjelent. Az énekes zenész családból származik, mindig is különösen fontos volt számára, hogy bizonyíthassa mindenkinek a tehetségét.

Krisztofer

Egy újabb fiatal tehetséges zenész tűnt fel az elmúlt hónapokban több televíziós műsorban is. Krisztofer egyre népszerűbb, és álmai megvalósításán dolgozik, hiszen minden vágya, hogy elismert zenész legyen. Klipjeit már több millióan látták a videó megosztó portálokon.

Papp Annamária

Papp Ancsát nap, mint nap láthatjuk a televízióban. A Jóban Rosszban Krasznai Ágneseként azonban nem mindenki kedveli őt. Pedig az életben a fiatal színésznő egy bájos személyiség, amit annak idején még Robert Pattinson is észrevett. Bizony, hiszen együtt játszottak egy filmben.

Rácz Olivér

Rácz Olivér évek óta a zenei csatornák és műsorok állandó szereplője. Többféle stílusban is hallhattuk már őt énekelni, amelyek mindegyikében megállta a helyét. Egy ideje azonban zenekaros formációval járja az országot, és szerencsére egyre inkább kevesebb a hely a naptárjában. 

Czimmermann Kitti

A fiatal énekesnő nagy lépésre szánta el magát. Mostantól kezdve teljesen különválasztja karrierjét. S hogy miért volt erre szükség? Ő maga mondja el a Sztár Limonádé olvasóinak.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató