A hónap felfedezettje

Lorenzo

Egyre több helyen láthatjuk különböző zenecsatornákon és fellépéseken is Lorenzót. Az énekes már 10 éve foglalkozik zenével, legújabb nagylemeze pedig éppen év elején látott napvilágot a Trimedio gondozásában. A fiatalember lapunknak elárulta: 12 éves kisfia is énekel, amiben csak tudja, segíti őt pályáján.

Joci

Oláh Miklós József számára nem volt kérdés, hogy a zenével foglalkozzon, hiszen muzsikus családban nőtt fel. Minden álma, hogy idővel csak az énekléssel foglalkozhasson, jelenleg már az első nagylemezén dolgozik. Januárban töltötte a 26. életévét, 21 évesen nősült, és már két gyönyörű kislány édesapja. Kevés szabadidővel rendelkezik, amit igyekszik úgy felosztani, hogy a karrierjére és imádott gyermekeire is elegendő ideje jusson.

Gréta Singer

Gréta Singer végre elkészítette önálló nagylemezét, így beérni látszik az a sok tanulás és szorgalom, amely az elmúlt években jellemezte életét. A fiatal énekesnő olyan nagynevű pedagógusoktól tanult, mint például Sík Olga mestertanárnő, Muck Ferencné Király Éva, Ötvös Csilla művésznő, Szóka Júlia művésznő, Balogh Márta. Gréta maga tervezi a ruháit és színpadi megjelenését is. Most kicsit közelebbről is bemutatjuk őt.

Aurelio

Idegesen érkezett a bíróságra ma reggel a valóságshow-hős, akit párja, Dominika kísért el. Az ügyész korábban 6 év 2 hónap börtönben letöltendő büntetést kért Aureliora, mivel több súlyosbító körülmény is volt. Első fokon bűnösnek találták a VV győztest és négy év börtönre ítélték.

Babai Norbert

Babai Norbert tizenöt éves kora óta foglalkozik a zenével. Jelenleg is vendéglátós zenészként dolgozik, ám úgy érzi, eljött az idő, hogy végre megmutassa, egyénileg is helye van a pályán. Unokatestvére, Sihell Ferry mindenben támogatja, közösen dolgoznak az énekes saját dalain, amiből egy, már a szeptemberben megjelent Sztár Limonádé mulatós válogatásalbumán is megjelent. Norbi lapunknak elárulta, hogy a zene mellett a családja a legfontosabb számára, és most azon dolgozik, hogy álmait valóra váltsa.

Mozsgán

Bujtás Mozsgán neve nem ismeretlen a zene kedvelői számára. A fiatal lány évek óta nagysikerű karaoke bulikat szervez párjával, ahol bizony ő is minden alkalommal mikrofont ragad. Most viszont megkapta élete egyik nagy lehetőségét a Trimedio kiadótól, ugyanis lemezszerződést ajánlottak neki.

V-Zoy

10 éve ír saját dalokat V-Zoy, akit a mulatós zene rajongóinak nem kell bemutatni. A Sztár Limonádéban még sosem szerepelt, de most megismerhetjük őt egy kicsit közelebbről. Az énekes több titkot is elárult lapunknak.

Bódi Dávid

Bódi Dávid, a Hangszobrászat Énekiskola vezető tanára: A lelkesedésem immár 18 éve tart a tanításban!

Páli Petra

Páli Petra neve egyre ismerősebben csenghet a színházi világból, és az ország különböző rendezvényeinek köszönhetően is. A fiatal művésznőnek eltökélt céljai vannak, már egészen 7 éves korától tudta: a zene az ő világa. Végül Bánfalvy Ágnes színitanodájában tanulta meg a szakma alapjait, amit mai napig is jól kamatoztat.

Szelle Szilárd

Egyszer talán a szerelemre is tudok majd koncentrálni – mondja Szelle Szilárd, fiatal művész, aki annyi mindennel foglakozik egyszerre jelenleg, hogy sokszor aludni sincs ideje, nemhogy a magánéletével foglalkozni.

Fehér Lili

Fehér Lili még csak 22 éves, de már öt éves kora óta a zene a mindene. Jelenleg egyetemen tanulja a zenét, és számos formációban is énekel. 2 évvel ezelőtt az X-Faktorban is láthattuk, így bizonyosan sok mindenkinek ismerős lehet már.

Batánovics Lili

Batánovics Lili néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban próbált szerencsét. Sajnos a fináléig nem jutott el, de így is a nézők kedvencévé vált. Az énekesnő sokáig Budapesten élt, ám úgy döntött, visszaköltözik Bajára, ahol családja is él. A hétköznapjai civil foglalkozásával telnek, ám ha az élet úgy hozza, el tudja képzelni, hogy újra a fővárosban éljen, és ott építse tovább karrierjét.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató