A hónap felfedezettje

Grasics Anita és a párja

Grasics Anita már nem ismeretlen a Dallamokon át hűséges nézői számára. A fiatal hölgy ugyanis nemrégiben bemutatkozhatott a műsorban egy Facebookos felhívásnak köszönhetően… Anita hangja azonban annyira magával ragadta a produkciót, hogy Sihell Ferry már egy dallal is megajándékozta őt. S hogy mit hoz a folytatás? Reméljük minél több találkozást! Most közelebbről is bemutatjuk az énekesnőt. 

Lorenzo

Egyre több helyen láthatjuk különböző zenecsatornákon és fellépéseken is Lorenzót. Az énekes már 10 éve foglalkozik zenével, legújabb nagylemeze pedig éppen év elején látott napvilágot a Trimedio gondozásában. A fiatalember lapunknak elárulta: 12 éves kisfia is énekel, amiben csak tudja, segíti őt pályáján.

Joci

Oláh Miklós József számára nem volt kérdés, hogy a zenével foglalkozzon, hiszen muzsikus családban nőtt fel. Minden álma, hogy idővel csak az énekléssel foglalkozhasson, jelenleg már az első nagylemezén dolgozik. Januárban töltötte a 26. életévét, 21 évesen nősült, és már két gyönyörű kislány édesapja. Kevés szabadidővel rendelkezik, amit igyekszik úgy felosztani, hogy a karrierjére és imádott gyermekeire is elegendő ideje jusson.

Gréta Singer

Gréta Singer végre elkészítette önálló nagylemezét, így beérni látszik az a sok tanulás és szorgalom, amely az elmúlt években jellemezte életét. A fiatal énekesnő olyan nagynevű pedagógusoktól tanult, mint például Sík Olga mestertanárnő, Muck Ferencné Király Éva, Ötvös Csilla művésznő, Szóka Júlia művésznő, Balogh Márta. Gréta maga tervezi a ruháit és színpadi megjelenését is. Most kicsit közelebbről is bemutatjuk őt.

Aurelio

Idegesen érkezett a bíróságra ma reggel a valóságshow-hős, akit párja, Dominika kísért el. Az ügyész korábban 6 év 2 hónap börtönben letöltendő büntetést kért Aureliora, mivel több súlyosbító körülmény is volt. Első fokon bűnösnek találták a VV győztest és négy év börtönre ítélték.

Babai Norbert

Babai Norbert tizenöt éves kora óta foglalkozik a zenével. Jelenleg is vendéglátós zenészként dolgozik, ám úgy érzi, eljött az idő, hogy végre megmutassa, egyénileg is helye van a pályán. Unokatestvére, Sihell Ferry mindenben támogatja, közösen dolgoznak az énekes saját dalain, amiből egy, már a szeptemberben megjelent Sztár Limonádé mulatós válogatásalbumán is megjelent. Norbi lapunknak elárulta, hogy a zene mellett a családja a legfontosabb számára, és most azon dolgozik, hogy álmait valóra váltsa.

Mozsgán

Bujtás Mozsgán neve nem ismeretlen a zene kedvelői számára. A fiatal lány évek óta nagysikerű karaoke bulikat szervez párjával, ahol bizony ő is minden alkalommal mikrofont ragad. Most viszont megkapta élete egyik nagy lehetőségét a Trimedio kiadótól, ugyanis lemezszerződést ajánlottak neki.

V-Zoy

10 éve ír saját dalokat V-Zoy, akit a mulatós zene rajongóinak nem kell bemutatni. A Sztár Limonádéban még sosem szerepelt, de most megismerhetjük őt egy kicsit közelebbről. Az énekes több titkot is elárult lapunknak.

Bódi Dávid

Bódi Dávid, a Hangszobrászat Énekiskola vezető tanára: A lelkesedésem immár 18 éve tart a tanításban!

Páli Petra

Páli Petra neve egyre ismerősebben csenghet a színházi világból, és az ország különböző rendezvényeinek köszönhetően is. A fiatal művésznőnek eltökélt céljai vannak, már egészen 7 éves korától tudta: a zene az ő világa. Végül Bánfalvy Ágnes színitanodájában tanulta meg a szakma alapjait, amit mai napig is jól kamatoztat.

Szelle Szilárd

Egyszer talán a szerelemre is tudok majd koncentrálni – mondja Szelle Szilárd, fiatal művész, aki annyi mindennel foglakozik egyszerre jelenleg, hogy sokszor aludni sincs ideje, nemhogy a magánéletével foglalkozni.

Fehér Lili

Fehér Lili még csak 22 éves, de már öt éves kora óta a zene a mindene. Jelenleg egyetemen tanulja a zenét, és számos formációban is énekel. 2 évvel ezelőtt az X-Faktorban is láthattuk, így bizonyosan sok mindenkinek ismerős lehet már.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató