A hónap felfedezettje

Gréta Singer

Gréta Singer végre elkészítette önálló nagylemezét, így beérni látszik az a sok tanulás és szorgalom, amely az elmúlt években jellemezte életét. A fiatal énekesnő olyan nagynevű pedagógusoktól tanult, mint például Sík Olga mestertanárnő, Muck Ferencné Király Éva, Ötvös Csilla művésznő, Szóka Júlia művésznő, Balogh Márta. Gréta maga tervezi a ruháit és színpadi megjelenését is. Most kicsit közelebbről is bemutatjuk őt.

Aurelio

Idegesen érkezett a bíróságra ma reggel a valóságshow-hős, akit párja, Dominika kísért el. Az ügyész korábban 6 év 2 hónap börtönben letöltendő büntetést kért Aureliora, mivel több súlyosbító körülmény is volt. Első fokon bűnösnek találták a VV győztest és négy év börtönre ítélték.

Babai Norbert

Babai Norbert tizenöt éves kora óta foglalkozik a zenével. Jelenleg is vendéglátós zenészként dolgozik, ám úgy érzi, eljött az idő, hogy végre megmutassa, egyénileg is helye van a pályán. Unokatestvére, Sihell Ferry mindenben támogatja, közösen dolgoznak az énekes saját dalain, amiből egy, már a szeptemberben megjelent Sztár Limonádé mulatós válogatásalbumán is megjelent. Norbi lapunknak elárulta, hogy a zene mellett a családja a legfontosabb számára, és most azon dolgozik, hogy álmait valóra váltsa.

Mozsgán

Bujtás Mozsgán neve nem ismeretlen a zene kedvelői számára. A fiatal lány évek óta nagysikerű karaoke bulikat szervez párjával, ahol bizony ő is minden alkalommal mikrofont ragad. Most viszont megkapta élete egyik nagy lehetőségét a Trimedio kiadótól, ugyanis lemezszerződést ajánlottak neki.

V-Zoy

10 éve ír saját dalokat V-Zoy, akit a mulatós zene rajongóinak nem kell bemutatni. A Sztár Limonádéban még sosem szerepelt, de most megismerhetjük őt egy kicsit közelebbről. Az énekes több titkot is elárult lapunknak.

Bódi Dávid

Bódi Dávid, a Hangszobrászat Énekiskola vezető tanára: A lelkesedésem immár 18 éve tart a tanításban!

Páli Petra

Páli Petra neve egyre ismerősebben csenghet a színházi világból, és az ország különböző rendezvényeinek köszönhetően is. A fiatal művésznőnek eltökélt céljai vannak, már egészen 7 éves korától tudta: a zene az ő világa. Végül Bánfalvy Ágnes színitanodájában tanulta meg a szakma alapjait, amit mai napig is jól kamatoztat.

Szelle Szilárd

Egyszer talán a szerelemre is tudok majd koncentrálni – mondja Szelle Szilárd, fiatal művész, aki annyi mindennel foglakozik egyszerre jelenleg, hogy sokszor aludni sincs ideje, nemhogy a magánéletével foglalkozni.

Fehér Lili

Fehér Lili még csak 22 éves, de már öt éves kora óta a zene a mindene. Jelenleg egyetemen tanulja a zenét, és számos formációban is énekel. 2 évvel ezelőtt az X-Faktorban is láthattuk, így bizonyosan sok mindenkinek ismerős lehet már.

Batánovics Lili

Batánovics Lili néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban próbált szerencsét. Sajnos a fináléig nem jutott el, de így is a nézők kedvencévé vált. Az énekesnő sokáig Budapesten élt, ám úgy döntött, visszaköltözik Bajára, ahol családja is él. A hétköznapjai civil foglalkozásával telnek, ám ha az élet úgy hozza, el tudja képzelni, hogy újra a fővárosban éljen, és ott építse tovább karrierjét.

Phat Beat

Phat Beat-et a közönség régóta ismerheti, hiszen több népszerű dalban is közreműködött már, ám szólókarrierbe fél évvel ezelőtt kezdett. Azóta pedig menedzserének és mentorának, Joshnak köszönhetően már az első lemeze is megjelent. Az énekes zenész családból származik, mindig is különösen fontos volt számára, hogy bizonyíthassa mindenkinek a tehetségét.

Krisztofer

Egy újabb fiatal tehetséges zenész tűnt fel az elmúlt hónapokban több televíziós műsorban is. Krisztofer egyre népszerűbb, és álmai megvalósításán dolgozik, hiszen minden vágya, hogy elismert zenész legyen. Klipjeit már több millióan látták a videó megosztó portálokon.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató