A hónap felfedezettje

Horváth Alby

Alby neve nem ismeretlen már a mulatós zene híveinek körében. A fiatalember második lemeze már hamarosan megjelenik, de szabadidejében már a harmadikra készül. Most kicsit közelebbről is megismerhetik őt.

Kóti Norbi

Kóti Norbi már nagyon készül hamarosan megjelenő első albumára. Ő készíti saját dalait, és nagy álma, hogy ezeket az egész ország megismerhesse. Most, kicsit bemutatjuk őt közelebbről is.

Wiragh

Bagi Virág a civil életben óvó néni. A szakmát spontán választotta, imádja a gyerekeket, de énekelni még annál is jobban szeret. A dalai, mint mondja; kivétel nélkül egy-egy életszakaszát dolgozzák fel.

Neotinik

A 19 éves énekesnő másfél évvel ezelőtt, bombaként robbant be a köztudatba két társával. A sikernek azonban ára van, de ő mindent megtesz azért, hogy elérje álmait.

Hungaro Boogie Tánckar

A Hungaro Boogie egy 2019-ben alakult tánckar, akik a rock'n'roll, boogie és rockabilly stílusok képviselői. Pergő ritmusok, látványos táncok és fantasztikus hangulat, ahol csak megjelennek.

Magyar Panna

A tehetséges tini lányt nagyon megviselte a karantén, nehezebben ment a tanulás otthon, egyedül, és nem találkozhatott a barátaival. Így nem csoda, hogy nagyon várta a szeptemberi sulikezdést. Magyar Panna szeret iskolába járni, jól is tanul, és mellette lelkesen énekel a Balassi Jazz Band-ben is. A most megjelent válogatásalbumra egy megtörtént iskolai eseményről szóló dallal szerepel.

Brillantin Zenekar

A Brillantin zenekar pályafutása már több mint 20 éve tart töretlenül. Eredetileg egy iskolabandából alakultak, majd több tagváltás után elnyerte mai végső formáját. Gönczy Gábor, a zenekar vezetője elárulta, miért választották annak idején a nehezebb utat.

Mák Zoltán

Elvis Presley iránti rajongása még gyerekkorában kezdődött, ma már imitátorként igyekszik érvényesülni. Mák Zoltán egyedisége, hogy saját hangján énekli az egykori rock and roll-király dalait, 4 éven át Tatabányán tanult egy művészeti iskolában. Most minden vágya, hogy minél több fellépése legyen itthon és külföldön egyaránt.

Mezey Diána

Édesanyja tehetségét megörökölve, Mezey Diána is a színpadnak szentelte az életét. Korábban ugyan ígéretes sportkarrier állt előtte, de énektanárának hála, egészen más irányt vett a sorsa.

Mészáros Napsugár

A 15 éves fővárosi tini, ovis kora óta tudja, hogy egyszer musical színész lesz belőle. A színpad imádata, és az ismertség iránti vágyódás pedig az egész életét meghatározza.

Tóth Tünde

Tóth Tünde neve egyre ismerősebben cseng a zenetévék rajongói körében. A fiatal énekesnő férjével együtt járja az országot, aki már nem csak segítője, szervezője és technikusa, hanem duettpartnere is lett.

Pálfalvy Ildikó

Civil életében üzletvezetőként dolgozik, de a napjait stúdiómunkák és klipforgatás teszi színessé. Pálfalvy Ildikó nagyon élvezi, hogy sosem kell unatkoznia, munka mellett énekórákra jár, és rendszeresen látogatja az edzőtermet is. A Limonádé Aranyalbum 2020 albumon, egy Kaly által írt dallal szerepel, amiért egyenesen rajong.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató