Daavid

Van egy vidéki fiatal fiú, aki egyszer csak a semmiből előtör, s az ország legnagyobb Dávidjává növi ki magát, ahogy a népszerű műsorvezető, Tilinger Attila emlegeti.

- Én is egy átlagos gyerek voltam. Egyszerű családból származom, s sokáig minden úgy ment, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. És akkor hirtelen – amit gyerekfejjel fel nem foghattam -, jött a szüleim válása – kezdi a Sztár Limonádénak mesélni a Muzsika TV-ből ismert fiatal énekes.

Tragédiák sora érte

- Úgy gondoltam, én vagyok az oka, miattam történt minden. Hét éves fejjel nem igazán értettem egy kapcsolat működését. De akkor valami eltört bennem. Magamba fordultam, s nem érdekelt semmi. Ekkor lépett közbe a nagypapám, aki maga is zenész volt. S a szabadidőmet egyre inkább nála kezdtem eltölteni. Így került a hangszerek varázslatos világa a közelembe, s a nagypapám volt az, aki megszerettette velem a zenét. Majd jött az iskola, ahol természetesen az iskolai kórusokat sem kerülhettem el. Másodmagammal voltam fiú, egy hatalmas, lányokkal zsúfolt énekkarban. Itt megint csak előtörtek a gátlásaim. Aztán jött a következő tragédia az életemben, amikor a nagypapám távozott közülünk – mesélte szomorúan Daavid.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató