Romeo és Szilvia

2014-ben kezdték meg a közös munkát, a repertoárjukban Romeo saját szerzeményei szerepelnek. Műfajilag elsősorban slágerzenét énekelnek, többségében lírai, szerelmes dalokat. Éppen ezért kérdezgetik tőlük úton-útfélen: a magánéletben is egy párt alkotnak?

Romeo, mint szerző, mindig is a dalok bűvöletében élt.  25 éve kezdett el zongorán játszani, közben 84 dalt irt, amit mások vittek sikerre, mialatt a valódi neve inkognitóban maradt. Négy évvel ezelőtt megírta saját részre az első dalát. Ma már az 532. dalnál tart.  A születéstől a halálig, minden jeles alkalomra van dala, a legtöbb a szerelemről, a vágyakozásról, az álmokról szól. A Szilviával való közös munka során a duett dalokra koncentráltak.

„Tervezzük a saját CD kiadását, ami hamarosan elkészül. Közönségtalálkozókat, klubesteket tartunk, mivel fontosnak tartjuk a rajongókkal való kapcsolattartást, amire a facebook is lehetőséget nyújt. Természetesen a felkéréseknek is eleget teszünk, akár falunapról, akár privát rendezvényről van szó. Ezen kívül lehetőséget nyújtanak a klub bulikon a kevésbé ismert előadó barátainknak bemutatkozni, falunapokra, fellépésekre visszük őket magunkkal.” – kezdte lapunknak Romeo, aki civilben vállalkozó, Szilvia pedig jogtanácsosként dolgozik az államigazgatásban.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató