Czimmermann Kitti

Czimmermann Kittinek a napokban jelent meg az első nagylemeze, „Gyere velem” címmel. A fiatal énekesnő nagyon büszke első albumára, melynek elkészítésében sokan támogatták. Boldogan mesélt a lemezről, és az érzéseiről a Sztár Limonádé magazinnak.

- Nagyon boldog vagyok, rég óta vártam, hogy végre a kezemben foghassam a lemezt. Januárban kezdtünk el dolgozni rajta, ami rengeteg munka gyümölcse. A lemezen különböző műfajú dalok keverednek, a latinostól a modern nótákból mindenki megtalálja a kedvére valót. Egyelőre próbálom megtalálni a hozzám legközelebb álló stílust. A zenét Fenyvesi Attila és Ember Péter készítette, a szöveget pedig anyukám, Bozár Anita és Fenyvesi Attila írta. Most, hogy már megjelent a cd, a videoklipekre összpontosítunk. Az első klip a Sálálé című dalhoz készült, amit augusztus végén már mindenki megtekinthet, a második klip pedig a Lángolj című nótából, amit Dunaújvárosban fogunk majd forgatni szeptemberben. A legnagyobb zenei megosztón már most megtalálható egy szöveg videóm. Ami nagy örömmel tölt el, hogy a családomtól és barátaimtól nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, és bízom benne, hogy a közönség is szívesen hallgatja majd a dalaimat.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató