Gál Laci

A Trimedio Kiadó jelentette meg július közepén Gál Laci első nagylemezét. A romantikus dalokat éneklő fiatalember mert egy nagyot álmodni. A szlovákiai Rimaszombatról költözött fel a nagy Budapestre, hogy terveit megvalósíthassa. S bár mai napig ápolóként dolgozik civilben, büszke rá, hogy végre kezében tarthatja munkája gyümölcsét.

„Nagyon szeretek álmodozni. Elképzeltem, hogy egyszer énekes leszek, lesz majd lemezem és egy nagy színpadon fogok énekelni, sok rajongóm lesz, de hamar rájöttem, hogy ezért az álomért keményen meg kell dolgoznom! Hamar eldöntöttem, hogy összecsomagolok, és gyakorlatilag az „életem egy bőröndbe pakoltam", úgy költöztem Budapestre.” – kezdte Laci a Sztár Limonádénak, akinek sok mindenben adott tanácsokat Szűcs Judith énekesnő, akiért gyerekkora óta rajong, és annak idején nagy reményekkel kereste őt fel tanácsokért.

„Természetesen mindig mindent megbeszéltem vele, kikértem a tanácsát. Judith egy fantasztikus ember, segítőkész. Külön érdekes volt számomra a fotózás előtti este. Beszéltünk telefonon és a lelkemre kötötte a "nézés, illetve a széken ülés” helyes változatát. Mint mondta: fotózkodni is tudni kell! Lányával, Tímeával választották ki a megfelelő képeket a lemezre, természetesen az én jóváhagyásommal együtt!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató