Sihell Vanessza

Sihell Ferry nagyon vigyáz unokahúgára, főleg, mióta velük jár fellépni. Vanessza nagyon csinos lány, így természetesen rengeteg ajánlatot kap a közönség soraiból is. A fiatal énekeslány azonban nagyon határozott, céltudatos, így tudja, mire mondhat igent és mire nem. Most karrierje a legfontosabb számára tanulmányai mellett, hiszen dalait egyre többen megismerik a Dallamok át című műsornak köszönhetően.

- Mióta énekelsz, és hogy jött az ötlet, hogy neked is írjon dalt nagybátyád, Ferry?

- Igazából nem olyan régóta énekelek, vagyis ebben a formában, azaz nyilvánosan. A zene persze születésem pillanatától velem van, hiszen zenész családból származom. Tavaly nyáron éppen egy buliba készültünk a barátnőimmel, és már felpörgött hangulatban voltunk, így készülődés közben Henna dalokkal melegítettünk, mivel vártuk a bátyámékat, hogy bejönnek hozzánk. Amikor megérkeztek, épp a Ragyognak a csillagokat énekeltük, és Henna is beszállt hozzánk, a bátyám - Sihell Ferry - pedig csak ennyit mondott: Vanessza te tudsz énekelni? Azelőtt sosem énekeltem előtte, mert gátlásos voltam. Ekkor vetődött fel a gondolat, hogy épp egy újabb lányt keresnek a mulatós műfajba, így feltette a kérdést, hogy szeretnék-e színpadra állni? Természetes, hogy igent mondtam, hiszen versenytáncosként is imádtam a színpadot.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató