Vince Aliz Liza

Macskamintás ingével és gitárjával a 19 éves, pécsi lány már első látásra, a selejtezőn belopta magát az állatbarátok szívébe. Tehetsége is hamar kiderült. Liza a természetesség híve, nem szereti a sminket, amit a tévések is tiszteletben tartanak. Nagy Beatles rajongó, aki fiatal kora ellenére rendkívül céltudatos, és pontosan tudja, mik az erősségei. Ezek az ütőkártyái a színpadon.

- Tóth Gabival még az elején megbeszéltük, miért szavazott rám nemmel a selejtezőben – idézi fel lapunknak Liza. - Semmi baja nem volt velem és a zenémmel, csak nem érezte biztosnak, hogy az élő show-ban nyitni tudok majd új irányzatok felé. Aztán a Mentorházban jobban meg tudtam mutatni a hangomat, és átfordult a véleménye. Van, aki szerint bátorság kellett ahhoz, hogy a saját dalaimat hoztam egy ilyen versenyre, ahol főleg ismert slágerekkel készülnek a versenyzők, de én könnyebben azonosulok a saját szerzeményeimmel, mint egy feldolgozással. Zeneiskolában tanultam gitározni, később léptem a könnyebb műfaj irányába, dalokat öt éve írok. Édesapám 12 éves koromban a kezembe adta a Beatles Help albumát, hogy hallgassam meg. Unottan szántam rá magam, majd a végére ugyanaz a rajongás kapott el, mint lányok millióit a hatvanas években! Ekkor már tudtam, hogy a zene az életem. Rajtam kívül nincs más zenész a családban, édesapám nyomdász, édesanyám asszisztens a gyerekklinikán, a nővérem cukrász, a bátyám informatikusnak tanul. Családunk tagjai még a kutyánk és a macskánk. Egyébként tabu a magánéletem.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató