Lini

A Dallamokon át karácsonyi adásában debütál Lini, aki még csak márciusban tölti be a 14. életévét. A kiskamasz lány - csak úgy, mint Henna és Sihell Vanessza - a műsorvezető, Sihell Ferry unokahúga.

Lini egészen kicsi lány kora óta énekel, de nem a mulatós műfajban jeleskedett eddig, hanem népdal éneklésben. Számos versenyen vett részt, ahol szinte mindig dobogós helyezett lett. Néhány éve már érlelődött, hogy Lini is erősíteni fogja a Dallamokon át csapatát, de Ferry a fiatal kora ellenére még nem adott neki nagy teret.

- Most éreztük úgy, hogy Lini "megérett" arra, hogy nagyközönség előtt is bemutatkozzon. Nem a tudása miatt nem akartuk eddig, hogy komolyabb szinten is énekeljen, hanem a kora miatt. Nem szerettük volna elvenni a gyerekkorát! Most, hogy 14 éves lesz - persze tudom, hogy még mindig gyerek - látom benne azt a hozzáállást, akaratot, amit sok felnőtt énekesben nem látok. Lini elszánt, tanítható és alázatos. Sok mindent látok benne, amit egykor magamban is éreztem, és ha tehetem, megadom neki a lehetőségét, hogy elinduljon a saját kis útján.... – nyilatkozta lapunknak a Muzsika TV műsorvezetője.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató