Rácz Olivér

Rácz Olivér évek óta a zenei csatornák és műsorok állandó szereplője. Többféle stílusban is hallhattuk már őt énekelni, amelyek mindegyikében megállta a helyét. Egy ideje azonban zenekaros formációval járja az országot, és szerencsére egyre inkább kevesebb a hely a naptárjában. 

- Úgy érezzük, a zenekar elérte végső formáját, így már van időnk és energiánk a céljainkra is – kezdte kérdésünkre a fiatal frontember, Rácz Olivér.

- Nagy az összetartás a csapaton belül, egy emberként végezzük a zenével kapcsolatos feladatokat. Több, párhuzamosan futó projectet szeretnénk működtetni, melyeket a lehetőségeinkhez képest a legjobb minőségben akarunk bemutatni. Az zenén belül szinte minden stílust szeretünk, ezért nem zárkózunk el az újabb és újabb kihívások elől. Ennek köszönhető, hogy mindig tele a naptárunk. Legyen szó session-zenélésről, esküvőről vagy épp tévés szereplésről. Ez a változatosság élteti a zenekart – mesélte az énekes.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató