Krisztofer

Egy újabb fiatal tehetséges zenész tűnt fel az elmúlt hónapokban több televíziós műsorban is. Krisztofer egyre népszerűbb, és álmai megvalósításán dolgozik, hiszen minden vágya, hogy elismert zenész legyen. Klipjeit már több millióan látták a videó megosztó portálokon.

Krisztofer egyre nagyobb rajongói táborral rendelkezik, ám a célja az, hogy minél többen megismerjék és szeressék a zenéjét. A fiatal énekes egyre több televíziós műsorban tűnt fel az utóbbi időben, így sokaknak már ismerősen csenghet a neve csakúgy, mint a dalai is. A legnagyobb videó megosztón is több klipje megtalálható, és bizony van, amelyiket több mint két millióan is megnézték már.

- Új előadó vagyok a szakmában, tulajdonképpen most kezdtem el komolyabban az előadói pályával foglalkozni – kezdte az énekes, aki a tehetségét minden bizonnyal családjától örökölte. - A mulatós muzsika áll hozzám közel, és ezzel foglalkozom már egészen kisgyerekkorom óta. Muzsikus családból származom, édesapám prímás volt a 100 tagú cigányzenekarban – árulta el a Sztár Limonádénak Krisztofer, akit családja is támogat a sikerei elérésben. A fiatal énekes lapunknak az idei terveiről is mesélt.

- Szeretném, ha ez az év az előrelépésemről szólna, hogy egyre ismertebb legyek, minél több emberhez eljussanak a dalaim. Minden vágyam, hogy egy elismert zenész legyek. Sokat dolgozom ezért, és rengeteg időt töltök a stúdióban, ahol a dalaim készülnek. Nem titkolom, hogy minden vágyam egy saját album megjelentetése – avatta be lapunkat Krisztofer.

- A dalokat - szövegét és a zenét is - nagy többségében én írom, de akad segítségem is. Éveken át tanultam hangszereken játszani, és bár a gitár áll hozzám a legközelebb, játszom még bőgőn, hegedűn, cimbalmon és még zongorán is. De természetesen az éneklés is legalább ennyire fontos számomra – mondta.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató