Phat Beat

Phat Beat-et a közönség régóta ismerheti, hiszen több népszerű dalban is közreműködött már, ám szólókarrierbe fél évvel ezelőtt kezdett. Azóta pedig menedzserének és mentorának, Joshnak köszönhetően már az első lemeze is megjelent. Az énekes zenész családból származik, mindig is különösen fontos volt számára, hogy bizonyíthassa mindenkinek a tehetségét.

Phat Beat és Josh ismeretsége két éve kezdődött, egy közös dal erejéig dolgoztak együtt. A fiatal énekes örömmel mondott igent a felkérésre, ám akkor még azt nem is gondolta, hogy később egy hosszú távú együttműködés lesz az övék.

- Időnként egy-egy fellépésre elhívott Josh, mert szerette a közönség a dalunkat. Majd egy év elteltével ültünk le és beszélgettünk el egymással komolyabban. Már akkor is szólókarrierbe szerettem volna kezdeni, hiszen zenész ember vagyok, zenész családból származom, és már hét éves korom óta zongorázom. Zongora tanszakon végeztem, hangszeres előadó voltam sokáig. Igaz, akkor más zenét képviseltem. A könnyűzene, a populáris R&B, a fekete muzsika mindig is vonzott, de mostanra forrta ki magát. Bevallom, ha nincs Josh, ilyen formában én nem működnék. Azért döntöttem mellette, mert nekem a szakmai dolgokon túl nagyon sokat számít, hogy emberileg milyen a másik fél, akivel egy útra lépek, és akivel együtt szeretnék dolgozni. Mindenáron soha nem akartam valaki lenni – mondta őszintén az énekes, aki azóta már boldog lemeztulajdonos.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató