Batánovics Lili

Batánovics Lili néhány évvel ezelőtt az X-Faktorban próbált szerencsét. Sajnos a fináléig nem jutott el, de így is a nézők kedvencévé vált. Az énekesnő sokáig Budapesten élt, ám úgy döntött, visszaköltözik Bajára, ahol családja is él. A hétköznapjai civil foglalkozásával telnek, ám ha az élet úgy hozza, el tudja képzelni, hogy újra a fővárosban éljen, és ott építse tovább karrierjét.

Lili számos televíziós műsorban feltűnik, emellett pedig folyamatosan készülnek az új dalai. Abban reménykedik, hogy talán idén már a lemezét is a kezében tarthatja.

- Most jött ki az új dalom Kezdő címmel, amelyhez már klipet is forgattunk a múlt hónapban. De már a másik szerzemény is kész, amihez szintén fog video készülni. Azt nem tudom pontosan megmondani, hogy mikor, de most, májusban már látható lesz – kezdte lapunknak Lili, aki azt is megosztotta a Sztár Limonádéval, mivel telik az ideje, ha épp nem a színpadon áll.

- Az éneklés mellett van egy civil életem is, és a hétköznapok java részt munkával telnek. Egyelőre a megélhetésért elengedhetetlen, hogy ne dolgozzak. De már nagyon vártam, hogy elinduljon a szezon, nem fogok unatkozni, mivel a hétvégék nagy része a fellépésekkel telnek majd – árulta el az énekesnő, aki komoly kapcsolatban él már kilenc hónapja.

Lili nem titkolt vágya, hogy egyszer majd a saját albumát tarthassa a kezében, és most azt is elárulta, ehhez még vannak hiányosságok.

- Abban biztos vagyok, hogy az idén lesz lemezem, viszont még kell legalább két dal hozzá, hogy összejöjjön egy albumra való. Szeretném, ha az eddigi munkám gyümölcse beérne egy lemez által – mondta az X-Faktor felfedezettje, aki úgy hiszi, talán még megeshet, hogy egyszer újra Budapesten éljen.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató