Fehér Lili

Fehér Lili még csak 22 éves, de már öt éves kora óta a zene a mindene. Jelenleg egyetemen tanulja a zenét, és számos formációban is énekel. 2 évvel ezelőtt az X-Faktorban is láthattuk, így bizonyosan sok mindenkinek ismerős lehet már.

„5 éves korom óta tanulok zongorázni, gyermekkorom óta a zene az életem. Vácon születtem és élek, jelenleg Budapesten tanulok a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, klasszikus zongora szakon. 2012-ben 1. helyezést értem el a Nemzetközi Bartók Béla Zongoraversenyen” – kezdte a Sztár Limonádénak bemutatkozását.

„Énekelni mindig nagyon szerettem, de komolyabban 4-5 éve kezdtem el, amikor az első koncert felkérésemet kaptam, Vácon. Szörnyen izgultam” - nevetett Lili.

„A zongora mellett az énekhangom az, amivel igazán ki tudom fejezni magam és az érzéseim. Azt gondolom, egy előadóművész akkor jó, ha értéket tud adni a hallgatóinak és követőinek. Ha örömet tud szerezni, ha olyan értékeket tud közvetíteni, amivel felemel másokat” – fogalmazott a fiatal énekeslány, aki már több tehetségkutató versenyen is szép eredményeket ért el.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató