Szelle Szilárd

Egyszer talán a szerelemre is tudok majd koncentrálni – mondja Szelle Szilárd, fiatal művész, aki annyi mindennel foglakozik egyszerre jelenleg, hogy sokszor aludni sincs ideje, nemhogy a magánéletével foglalkozni.

- Ezerféle dologgal foglalkozol. Mégis hogy fér ennyi minden bele az életedbe?

- Nagyon feszített munkatempóban dolgozom. Ráadásul három színházban is játszom, ahol ugye már elindult az évad. Ezenkívül nagy dologra készülök: decemberre elkészül az első saját dalom, amit a hónap szent ünnepéhez mérten, karácsonyi hangulatúra készítek. Ha a munkáim közül választanom kellene, akkor a musical színjátszás mellett döntenék, ott tudnám a legtöbbet kihozni magamból!

- Sok reklámban, filmben, színpadi szerepekben is láthattunk már. Melyik számodra a legemlékezetesebb munkád?

-Nagyon szeretek reklámfilmeket forgatni, s a legnagyobb dobásom eddig az autósmozi óriásplakátja volt. Az emberek úton-útfélen találkozhattak az arcommal Budapest utcáin (nevet). A színházi szerepeimet illetően pedig a Karinthy Színházban újonnan bemutatott ‘Tanár úr kérem’ című musical a favoritom.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató