V-Zoy

10 éve ír saját dalokat V-Zoy, akit a mulatós zene rajongóinak nem kell bemutatni. A Sztár Limonádéban még sosem szerepelt, de most megismerhetjük őt egy kicsit közelebbről. Az énekes több titkot is elárult lapunknak.

- Miért pont V-Zoy? Honnan jött a neved, áruld el nekünk!

- A teljes nevem Vasas Zoltán, így a V betű képezi a vezetéknevemet, amihez hozzácsaptam egy kötőjelet, majd a Zoltánt egyszerűsítettem Zoy-ra, és végül ebből jött létre a V-Zoy. Ilyen egyszerű! (nevet)

- Mulatós zenével kezdtél, de egyre többször hallhatunk már tőled latinos zenéket is. Teljes stílusváltáson gondolkodsz?

- Hazudnék, ha azt mondanám, nem gondolkodtam még stílusváltáson. Egyébként szeretem magam többféle műfajban kipróbálni, mert a mulatóson kívül nagyon sok stílus tetszik még, a latin, a reggaeton, a pop, stb... Ám úgy gondolom, hogy az emberek , amivel megismertek, azt várják viszont tőlem a fellépéseken.

- Mennyire fontos neked a színpad, hiszen a háttérben is sok előadóval dolgozol zenei producerként.

- A színpad az életem! Jobb dolog az életben nincs, mint amikor azt csinálod, amit szeretsz. Amit adnak az emberek egy koncert alkalmával, sokszor elképesztő! Ahogy látod, hogy éneklik a dalaidat, feltöltenek pozitív energiával. Egyébként igen, nagyon sok ismert előadónak írtam már dalokat, illetve nagyon sok kezdő előadó keresett és keres meg mai napig, ugyanis nem csak, hogy én írom a dalokat, én is hangszerelem azokat. Immáron 150 saját szerzeménnyel büszkélkedhetek, amiben 10 év munkája van. A lépcsőfokokat azonban én is megjártam, mivel 15 évesen kezdtem a pályafutásom, mint vendéglátós zenész, az pedig már 20 éve volt.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató