Babai Norbert

Babai Norbert tizenöt éves kora óta foglalkozik a zenével. Jelenleg is vendéglátós zenészként dolgozik, ám úgy érzi, eljött az idő, hogy végre megmutassa, egyénileg is helye van a pályán. Unokatestvére, Sihell Ferry mindenben támogatja, közösen dolgoznak az énekes saját dalain, amiből egy, már a szeptemberben megjelent Sztár Limonádé mulatós válogatásalbumán is megjelent. Norbi lapunknak elárulta, hogy a zene mellett a családja a legfontosabb számára, és most azon dolgozik, hogy álmait valóra váltsa.

Sihell Ferry édesanyja és Babai Norbert édesapja testvérek. Nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és igazi testvéri viszony van közöttük. Ma már nem csak a rokoni szálak kötik őket össze, hanem a munka is, hiszen együtt készítik az énekes dalait. Lapunknak mesélt arról is, mikor és hogyan jött az életébe a muzsika.

- Tizenöt éves korom óta zenélek, 24 évet töltöttem el a vendéglátásban. Zenész családból származom, anyai ágon nagybőgős volt nagypapám. Az apai ágon – aki Ferrynek is a nagypapája – ő prímás muzsikus volt. Ebbe születtünk bele, a génjeinkben és a vérünkben van. Már három-négy éves koromban is kerestem a hangszereket, doboltunk, ütöttük a székeket, folyton énekeltünk az utcán, ez pedig a mai napig így van – árulta el Norbi, aki máig vendéglátósként zenél, ám most úgy érzi, eljött az idő, hogy egyedül is helyt álljon a színpadon.

- Én sem vagyok már húszéves, és rengeteg esküvő van mögöttem. Szeretnék tíz éven belül ezzel felhagyni, és a lépcsőfokon feljebb jutni. Ferry ebben óriási segítségem, hiszen együtt dolgozunk a dalaimon. A Sztár Limonádé válogatáslemezén hallható nóta is közös munka – tette hozzá Norbi, akit óriási boldogsággal tölt el, hogy szerepelhetett az albumon.

- Egy álmom vált valóra ezzel a megjelenéssel. Ferry és Viki, a felesége már eddig is sokat segített nekem, és innentől fogva már nincs megállás. Egyengetik az utamat – mondta lapunknak az énekes, aki azt is elárulta, ha épp nem a zenével foglalkozik, mivel telik az ideje.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató