Aurelio

Idegesen érkezett a bíróságra ma reggel a valóságshow-hős, akit párja, Dominika kísért el. Az ügyész korábban 6 év 2 hónap börtönben letöltendő büntetést kért Aureliora, mivel több súlyosbító körülmény is volt. Első fokon bűnösnek találták a VV győztest és négy év börtönre ítélték.

Nagy volt a tét Aurelio számára ma délelőtt. A bíróságon az utolsó szó jogán feldúltan beszélt arról, hogy valakik ki akarják csinálni. Aurelio szavait az AcNews idézi pontosan.

„Egyszerűen el vagyok keseredve, hogy tönkremegy ebbe az életem – kezdte sírva a bírónak – Nézze bíró úr, én egyszer hibáztam, nagyon csúnyán rácsúsztam a kemény drogokra. Szinte ráment a valóság, ráment az életem, két hónappal később meg is halt az édesapám. Onnantól kezdve átértékeltem az életem, és eszem ágában sincs 160-180 ezer forintért senkit bántani, elrabolni, egyáltalán korlátozni a szabadságát. Tisztelt bíró úr! Csak annyit szeretnék mondani, szerepeltem sok tévéműsorban, én mai napig nem egymillió forint után adózok. Én a pénzemből anyámnak segítek, nagymamámnak segítek. Lehet mindenki azt gondolja, hogy nekem olyan kiba****tt könnyű. Hogy könnyű az életem, miközben én az a gyerek vagyok, aki szerepel a tévében. Miközben én egy nyílt kölyök vagyok az országnak, és én azt gondolom, hogy én valamit képviselek, lehet nem a diplomát képviselem, lehet nem az orvosságot, de én képviselek egy dolgot, ami szívből szól az Istenről, az életről, és én nagyon bízom benne, hogy Isten is kedves! Bíró úr, a törvény, közügyész, ön is remélem, átlátja majd, hogy ez a cselekmény nem valósulhatott meg ilyen formában. És még annyit szeretnék mondani, hogy érthető, hogy ennyire ki vagyok borulva. Ebben az öt évben, amit sikeresen felépítettem, ezt egy hat fős 16-20 évesekből álló brigád akarja sikeresen tönkretenni. Köszönöm szépen bíró úr!” – mondta kapkodva, sírva az összefüggéstelen beszédét Aurelio.

Végül délután egy órakor megszületett az ítélet, a bíróság első fokon bűnösnek találta a VV-sztárt. Négy év börtönre ítélték, három évre eltiltották a közügyektől, legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat. Aurelio nem várta meg az ítélethirdetést, annyira kikészült már előtte, hogy elhagyta az épületet.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató