Gréta Singer

Gréta Singer végre elkészítette önálló nagylemezét, így beérni látszik az a sok tanulás és szorgalom, amely az elmúlt években jellemezte életét. A fiatal énekesnő olyan nagynevű pedagógusoktól tanult, mint például Sík Olga mestertanárnő, Muck Ferencné Király Éva, Ötvös Csilla művésznő, Szóka Júlia művésznő, Balogh Márta. Gréta maga tervezi a ruháit és színpadi megjelenését is. Most kicsit közelebbről is bemutatjuk őt.

- Miért pont Gréta Singer a neved?

- Hivatalos nevem Gréta. Angolul is énekelek dalokat. Gyakran külföldi nézőknek. A Singer énekest jelent, nemzetközi viszonylatban is érthető a nevem.

- Milyen lemezt készítettél?

- A lemezen 17 dal hallható, dallamos, gyors, táncos zenék. Retro jellemzi a stílust, rock and roll, szamba, táncdalok hallhatóak az albumról. Szerzőtársammal együtt két évet dolgoztunk a dalokon. A korong címe Táncolj, csak táncolj, november végétől kapható.

- Mivel készülsz a jövőben a közönségednek?

- A közeljövőben a közönségemnek lemezbemutató koncerteket szervezünk. Tervezem, saját, önálló estjeimet Táncolj Grétával címmel, melyhez most keresünk helyszínt Budapesten. Márciustól indulnak a klipforgatások, számos fellepéseim vannak már előre jegyezve a következő évre, ahol találkozhatnak velem a rajongóim. Továbbá új terveim alapján elkészültek a fellépő ruháim, mely megújulást tükröz: a már jól ismert kalap mellett új stílussal is szeretnék kedveskedni a közönségemnek. Folyamatosak a háttérmunkák a fellépésekhez és fotózásokhoz. Sminkem es frizuráim is én magam tervezem, saját ötleteim alapján készülnek. A távolabbi jövőben, már a következő lemezhez készülnek az új dalok, folyamatosan dolgozunk szerzőtársammal újabb és újabb zenei alkotásokon. Emellett tanulom a stúdiómunkát, mert a szakma minden része nagyon érdekel.

- És így hogy marad időd a magánéletedre?

- Magánéletem jelenleg egyáltalán nincs, most a munka nagyon pörgős lett, hirtelen felgyorsult az életem!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató