Joci

Oláh Miklós József számára nem volt kérdés, hogy a zenével foglalkozzon, hiszen muzsikus családban nőtt fel. Minden álma, hogy idővel csak az énekléssel foglalkozhasson, jelenleg már az első nagylemezén dolgozik. Januárban töltötte a 26. életévét, 21 évesen nősült, és már két gyönyörű kislány édesapja. Kevés szabadidővel rendelkezik, amit igyekszik úgy felosztani, hogy a karrierjére és imádott gyermekeire is elegendő ideje jusson.

- Azon dolgozom, hogy az első nagylemezem megjelenjen. Egyelőre ennek pontos dátumát nem tudom megmondani, reménykedem, hogy tavasszal erre is sor kerül. Tizenkét dal lesz hallható az albumon, melyek jelenleg is készülnek. Maximum két-három feldolgozás mellett, főképp a saját nótáim kerülnek a CD-re, ezekre koncentrálok. Húzós hetek elébe nézek, de nem bánom, mert mindenem a zene - kezdte lapunknak az énekes.

- Anyukám és apukám családja is muzsikusok, már gyerekkorom óta az volt az álmom, hogy énekesként dolgozhassak. Hegedülni tanultam egészen háromtól tizennégy éves koromig, ez ugyan abbamaradt, de már akkor is az éneklés felé húzódtam – tette hozzá Joci, aki a zene mellett civil életet él.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató