Lorenzo

Egyre több helyen láthatjuk különböző zenecsatornákon és fellépéseken is Lorenzót. Az énekes már 10 éve foglalkozik zenével, legújabb nagylemeze pedig éppen év elején látott napvilágot a Trimedio gondozásában. A fiatalember lapunknak elárulta: 12 éves kisfia is énekel, amiben csak tudja, segíti őt pályáján.

„Több mint 10 éve foglalkozom zenével és nagyon szeretem csinálni. Hála Istennek bárhová megyek, a közönség szeret, kedvesek és egy elég nagy rajongótáborom is kezd kialakulni” – kezdte a Sztár Limonádénak Lorenzo, akinek a napokban jelent meg új nagylemeze „Várok én a jóra” címmel.

„Ezúttal is köszönöm a Trimediónak, és mindenkinek, aki a segítségemre volt. Két hónapot dolgoztunk rajta Szász M. Attilával, aki ugye egy szuper hangmérnök. Nála készültek a dalok” – mondta a fiatal énekes, aki a hétköznapok során egy kis fodrászatot üzemeltet Budapest belvárosában. Családjában pedig nem egyedül foglalkozik a zenével.

„Van egy 12 éves fiam, Armandó, és ő is elkezdett énekelni. Már két klipje is van. Sokat foglalkozom vele és zeneileg is próbálom őt segíteni.” – árulta el Lorenzó, aki magánéletéről sejtelmesen csak annyit mondott, hála Istennek, van, aki inspirálja őt a szerelmes dalok tekintetében…

„Szeretnék idén, 2020-ban is szuper dalokat és klipeket készíteni, illetve nagy vágyam, hogy jó pár előadóval közös dalokat, duetteket is énekelhessek” – mondta jövőbeli terveiről az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató