Grasics Anita és a párja

Grasics Anita már nem ismeretlen a Dallamokon át hűséges nézői számára. A fiatal hölgy ugyanis nemrégiben bemutatkozhatott a műsorban egy Facebookos felhívásnak köszönhetően… Anita hangja azonban annyira magával ragadta a produkciót, hogy Sihell Ferry már egy dallal is megajándékozta őt. S hogy mit hoz a folytatás? Reméljük minél több találkozást! Most közelebbről is bemutatjuk az énekesnőt. 

- Hogyan kerültél a Dallamokon át csapatához?

- A karantén időszak hozta meg számomra a Dallamokon át csapattal való ismeretséget, ugyanis március környékén, teljesen véletlenül, a Facebookon keresztül láttam meg Ferry-nek a live bejelentkezését, amiben beharangoztak egy felhívást, miszerint vele együtt, duettben fel kellene énekelni egy Neoton dalt. Kapva kaptam a lehetőséggel és azon nyomban fel is vettem és át is küldtem nekik! Eltelt úgy 2 hónap, mire messengeren felhívott Ferry felesége, Viki. Bemutatkozott, és elmondta, hogy igazából a duettünk nagyon sok embernek elnyerte a tetszését, és ők arra gondoltak, hogy adnának nekem egy lehetőséget, hogy szerepelhessek a tévéműsorukban. Nagyon meglepődtem, de természetesen mérhetetlenül boldog voltam.

- Milyen a közös munka?

- Az első találkozásom a csapattal a tv műsor felvételén történt. Viki mérhetetlenül kedves, segítőkész volt. Azonnal bekísért a helyszínre, bemutatott pár embernek, köztük a fellépőknek is. Itt találkoztam először élőben a Dallamokon át csapat tagjaival. Mindenki kedvesen fogadott, és abszolút nem éreztem, hogy bárki is "féltékeny" lenne, vagy felmerülne benne a kérdés, hogy én mit keresek itt?! Megtörtént a felvétel... Elköszöntem mindenkitől, és eljöttem. Innentől azonban gyorsan zajlottak az események. Egyszer csak megint felhívott Viki, hogy átküldene nekem egy dalt, hallgassam meg, mondjak róla véleményt, tetszik-e, ugyanis ezt Ferry nekem írta! Természetesen mintha rólunk szólna  a párommal!!! Szintén felpörögtek az események. Gyorsan meg kellett tanulni, és a stúdióban felénekelni. Erre pár napom volt csak. Én ekkor találkoztam először Ferry-vel, és nem csalódtam. Mérhetetlenül szimpatikus, kedves, udvarias, és nem hagynám ki azt a jelzőt sem róla, hogy "emberséges". Számomra ez nagyon fontos. Én szeretem az embereket, szeretek beszélgetni, magamat adni és bennük pont ugyanezeket találtam meg. Én úgy gondolom, hogy a közös szimpátia megvolt! Náluk zajlott minden, egy kávézás mellett gyorsan átbeszéltük a teendőket, és már vonultunk is át a stúdióba. Először kicsit tartottam Ferrytől, mert nem tudtam mik az elvárásai, de azt hiszem, kár volt. Nagyon jó hangulatban telt a felvétel, sokat nevettünk, de azért keményen dolgoztunk. Ha valami nem tetszett neki, újravettük. Azt szerettem benne, hogy mindig megkérdezte a véleményemet is. Egyszóval tömören, röviden: imádtam minden percét a közös munkának és bízom benne, hogy ez folytatódni is fog!

- Hogy érezted magad a Családi napon, ahol fel is léptél?

- A Családi nap fantasztikus volt! Nagyon szerettem mindenkivel együtt lenni. Itt aztán tényleg megismeri az ember a másikat. Teljesen más, amikor a színpadon talpig sminkben, csinos ruhában vagy, mint itt, amikor elvegyülhetsz a közönséggel. Én nagyon élveztem ezt is. Sokat beszélgettem velük... ismerkedtem, és hál Istennek, ők is odajöttek hozzám, mert megismertek a tv felvétel alapján. Három dalt énekeltem el nekik, ebből kettő már a Muzsika TV műsorában van, és végig énekelték velem. A harmadikat a párommal közösen adtuk elő, mivel félig-meddig szakmabeli (színész), és szeret énekelni, így pár karaoke rendezvény alkalmával ezt a dalt mindig együtt énekeljük el.

A teljes cikk a Dallamokon át különszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató