Hungaro Boogie Tánckar

A Hungaro Boogie egy 2019-ben alakult tánckar, akik a rock'n'roll, boogie és rockabilly stílusok képviselői. Pergő ritmusok, látványos táncok és fantasztikus hangulat, ahol csak megjelennek.

„Megalakulásunk óta több előadó meghívásának tettünk eleget. Szerepeltünk videoklipekben, zenekarok és egyéni előadók műsoraiban és koncertjein is” - számolt be róla Gulya István Mikey, a tánckar pesti csapatának vezetője.

„Ezt a tánckart egy old timer show alkalmára hoztuk össze két nagyon kedves barátommal és kollégámmal Rucek Yvette-vel (Bp) és Hergenrőder Jácinttal (Győr). Mivel nagyon élveztük a közös munkát, úgy döntöttünk együtt maradunk és folytatjuk, amit elkezdtünk. Így alakult meg a Hungaro Boogie Tánckar. Rövid idő alatt a Jampi Randevúban találtuk magunkat. Elindult a közös munka Nikivel és Mikivel. A második adásban már hivatalosan is a műsor „hivatalos tánckara” lettünk. Emellett a fiatal generációnak is teret és lehetőséget adva képezzük a táncolni és szerepelni vágyó fiúkat és lányokat. A tánckar felkészítő csoportjába sok szeretettel várunk minden párt és táncolni vágyó páratlant! Ezzel kapcsolatban bővebb információt a HUNGARO BOOGIE facebook oldalán, privát üzenetben szívesen adunk! Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy rengeteg neves előadóval jó viszonyt és szoros - akár baráti - kapcsolatot ápolhatunk.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató