Neotinik

A 19 éves énekesnő másfél évvel ezelőtt, bombaként robbant be a köztudatba két társával. A sikernek azonban ára van, de ő mindent megtesz azért, hogy elérje álmait.

Figeczky Anna, a Neotinik énekesnője kortársaival ellentétben, szereti megidézni a régmúlt idők zenei stílusát, és vitathatatlan, hogy ez mennyire jól megy neki. A zenekar formációja másfél évvel ezelőtt alakult meg először, és egy váltás után, most úgy érzi, végre elnyerte a végső formáját.

„Az első fellépésünk másfél évvel ezelőtt volt. A nevünket Karacs Miki találta ki, az egészet ő hozta egy kalap alá. Az elején két táncoslánnyal voltam, akikkel ugyan jól kijöttem, de nem igazán ismertem őket. Aztán volt egy váltás, és felváltotta őket két osztálytársam, Csabai Fruzsina és Jámbor Anna, akikkel jelenleg is együtt dolgozom a Neotiniken. Tudtam, hogy szeretik amit csinálok, és tehetséges táncosnak tartottam mindkettőjüket. Ezért választottam a lányokat. Nem kellett győzködnöm őket, egyből igent mondtak a felkérésre” – kezdte lapunknak Anna, aki nemrég érettségizett, jelenleg pedig színésznőnek tanul. A színpad iránti vonzódását pedig már egészen fiatalon észrevették a szülei.

„Anyukám és apukám mindenben támogat. Anya kiskorom óta vitt színházba, apu pedig koncertekre. 10 évesen jöttem rá, hogy tényleg ezt szeretném csinálni, ez az életcélom. Nagyon szeretem a régi slágereket, főként retro-pop stílusban szoktunk előadni. Most már van két saját számunk is, az egyik kicsit latinosabb, míg a másik inkább bulisabb. A mostani CD mellékleten az Elmúlt már a nyár című dalunk hallható, ami most épp aktuális is – folytatta Anna, majd hozzátette; egyszerűen imádja a rajongóit. – Gimiben az osztálytársaim is hallgatták a számaimat, ez nagyon jól esett. Mindig dicsértek. A rajongóimat is imádom, a múltkor kaptam egy üzenetet egy vidéken élő lánytól, hogy küldjek neki postán aláírást. Nagyon megörültem, hogy ennyire számítok neki. Ennek a sikernek azonban ára van. Sajnos nagyon ritkán van szabadidőm, sokszor késő estig vagyok iskolában. Ha van egy-két szabad órám, akkor is énekelek. Nagy ritkán tudok csak elmenni a barátaimmal mulatni…”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató