Wiragh

Bagi Virág a civil életben óvó néni. A szakmát spontán választotta, imádja a gyerekeket, de énekelni még annál is jobban szeret. A dalai, mint mondja; kivétel nélkül egy-egy életszakaszát dolgozzák fel.

Az énekesnő, aki Wiragh művésznéven fut, négy évvel ezelőtt kezdett el komolyan foglalkozni a színpadi léttel. Azóta folyamatosan fejleszti magát. Már amikor van rá ideje, a civil életben ugyanis gyermekekkel foglalkozik.

„Óvó néni vagyok már öt éve, ez a főállásom, mellette pedig folyamatosan próbálom egyengetni a zenei karrieremet is. Be kell vallanom, néha fárasztó, de rögös út vezet a csillagokhoz. A szakma spontán jött nekem, szakközépiskolai tanulmányaim után dolgozni kezdtem, de rájöttem, egy hivatást kell választanom. Mivel a gyermekekhez mindig is jó érzékem volt, mindig is rajongtam értük, magától értetődő útnak bizonyult az óvodapedagógia. Bár meg kell hagyni; 27 évesen kicsit furcsa, amikor Virág néninek hívnak” – árulta el a Sztár Limonádénak az énekesnő, akinek ennek ellenére az éneklés van előtérben az életében.

„Négy évvel ezelőtt vált világossá számomra az Arany Violin énekverseny után, hogy énekesként szeretnék kiteljesedni. Azóta is törekszem a szakmai fejlődésre, fontosnak tartom a stílusi sokoldalúságot, a precizitást.”

Az énekesnő mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobbat nyújtsa, de nincsenek irreális elvárásai.

„Törekszem arra, hogy sokoldalú legyek, és ne csak egy stílusra álljak be. Leginkább a pop, jazz és latinos műfajokban érzem otthon magam, de a retro slágereket is ugyanúgy szeretem énekelni. Egyszer szeretnék egy akusztikus zenekart magam mellé, amivel igazán berobbanhatok a köztudatba, de irreális vágyaim nincsenek. Elég, ha itthon, Magyarországon leszek ismert.”

A válogatásalbumon a Szívvonat dal szerepel Virágtól, aki elmondta, hogy a szerzemény egy egyoldalú kapcsolatról szól.

„Pál Zoli és Borvári László írta nekem ezt a dalt. Minden saját számom rólam és az életszakaszaimról szól. A Szívvonat is ilyen. Egy olyan lelki állapotot énekelek meg benne, amikor az élet szembesít azzal, hogy a szeretett személy nem viszonozza az érzelmeimet, én mégis ragaszkodom, bár tudom, nincs jövőnk. Sajnos nekem is volt ilyenben részem, de annak már vége lett, és jelenleg boldog párkapcsolatban élek.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató