A hónap hírei

Lorenzo

A népszerű mulatós énekes nagy bejelentést tett. Hiába hívták nagyon sokfelé, úgy döntött, végleg befejezi azokat a fellépéseket, bulikat, amelyek egy egész éjszakán át tartanak. Lorenzo a Sztár Limonádénak árulta el, hogy mi áll a háttérben.

Sztojka Tibi

Saját műsort kapott Sztojka Tibi, amelynek epizódjait már le is forgatták a közelmúltban, a tévénézők pedig hamarosan láthatják is a Zenebutik csatornán. Az énekes nagyon örül, hogy ez az álma is valóra válhat, és mindezt még tetőzi egy, a napokban megjelenő vadonatúj albummal is, amelyen egész évben dolgoztak zenész barátaival.

Radics Márk

„2013-ban pattant ki a fejemből az ötlet: hiányzik a médiapiacról egy olyan magazin, amelyben szerepet kaphatnak azok a kedvenceink is, akiket nap, mint nap láthatunk a mulatós zenei műsorokban.

Kis Palika

Kiss Palika az utóbbi időben sem állt le a munkával. A nagyobb koncertek helyébe most a kisebb, családiasabb rendezvények kerültek, ám ez sem idegen számára, hiszen szintén zenész édesapja mellett kezdte pályafutását. Jelenleg is tele van tervekkel, a következő nagylemezén dolgozik, sőt egy nagy álmát is szeretné megvalósítani, melyről a Sztár Limonádénak mesélt. Azt is megtudtuk, hamarosan bővül a családja, mégpedig egy kislánnyal.

Pintér Timi és Ruha Tomi

Pintér Timi számára 2020 sok örömet hozott. Férjhez ment, hamarosan édesanya lesz, és egy új lemezszerződés is rátalált. Kismamaként, nagy pocakkal készítette el családi közreműködéssel a hamarosan megjelenő albumát. A Sztár Limonádé a mindenórás kismamával beszélgetett a lemezről, a munkálatokról, és azt is megtudtuk, Tomikát készen várja minden. Lapzártánkkor kaptuk a hírt, hogy az énekesnőnek megszületett a kisfia, akit elsőként lapunknak mutatott meg.

Sztár Limonádé szeptemberi lapszám

Megjelent a szeptemberi lapszámunk a Sztár Limonádé Aranyalbum 2020 dupla CD melléklettel.

Nédó Olga

Megjelent Nédó Olga második nagylemeze, melyet egy nagyszabású koncerten mutatott be a nagyközönségnek. Az előadáson azonban igencsak nagy meglepetés érte…

A Váci Éjszakai Futáson összegyűlt kétszázezer forint, múlt héten csütörtökön átadásra került.

Pietro

Pietro régóta foglalkozik a zenével, és végre eljött a pillanat, amire legjobban vágyott, ugyanis megjelent első stúdióalbuma. Számára azonban nincs megállás, hiszen máris folytatódik a munka, és újabb dalok megalkotásán dolgozik, ám közben komoly célt tűzött ki maga elé, melyről a Sztár Limonádénak számolt be elsőként.

Zalatnay Sarolta

Múlt héten a Trimedio Kiadó jóvoltából Schmuck Andor és Zalatnay Sarolta energiájukat nem kímélve órákon át osztogatták a hosszú sorban várakozóknak a Sztár Limonádé decemberi lapszámát, és annak mellékletét, Cini nagysikerű könyvét.

Átadták az idei Pepita-díjakat. Az ünnepségen a színházi szakma kiválóságai találkoztak, hogy együtt köszöntsék az elismerésben részesülőket. Az aranyfokazatot ezúttal Koltai Róbert vehette át a vele járó fél millió forinttal együtt.

 

A Muzsika Tv legnagyobb sztárjaival bulizhatnak a rajongók október 14-én Miskolcon.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató