A hónap hírei

Nédó Olga

Megjelent Nédó Olga második nagylemeze, melyet egy nagyszabású koncerten mutatott be a nagyközönségnek. Az előadáson azonban igencsak nagy meglepetés érte…

A Váci Éjszakai Futáson összegyűlt kétszázezer forint, múlt héten csütörtökön átadásra került.

Pietro

Pietro régóta foglalkozik a zenével, és végre eljött a pillanat, amire legjobban vágyott, ugyanis megjelent első stúdióalbuma. Számára azonban nincs megállás, hiszen máris folytatódik a munka, és újabb dalok megalkotásán dolgozik, ám közben komoly célt tűzött ki maga elé, melyről a Sztár Limonádénak számolt be elsőként.

Zalatnay Sarolta

Múlt héten a Trimedio Kiadó jóvoltából Schmuck Andor és Zalatnay Sarolta energiájukat nem kímélve órákon át osztogatták a hosszú sorban várakozóknak a Sztár Limonádé decemberi lapszámát, és annak mellékletét, Cini nagysikerű könyvét.

Átadták az idei Pepita-díjakat. Az ünnepségen a színházi szakma kiválóságai találkoztak, hogy együtt köszöntsék az elismerésben részesülőket. Az aranyfokazatot ezúttal Koltai Róbert vehette át a vele járó fél millió forinttal együtt.

 

A Muzsika Tv legnagyobb sztárjaival bulizhatnak a rajongók október 14-én Miskolcon.

Josh

A szeptemberi Sztár Limonádé magazinban debütál Josh lemeze, melyen tíz dal található.

Trimedio csoport

Három napos programsorozat volt a hétvégén Szentendrén, a Püspökmajor lakótelepen.

Aradszky László

A legendás énekes, Aradszky László 54 év után megszámlálhatatlan mennyiségű dalt énekelt már el, de folyamatosan a megújulásra törekszik, amivel szórakoztatni szeretné a közönségét. Az AcNews-nak adott interjújában beszámolt a legújabb „Aradszky projektről” amit már most hatalmas örömmel fogad a közönsége.

 
2017. május 12. 19:00 - 22:00

Blum József zeneszerző 1968-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz tanszakán.

Kakasy Dóra

Bár a Jóban Rosszban történetében egy ideje már nem látható, a színpadon annál aktívabb.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató