A hónap hírei

Pintér Timi és Ruha Tomi

Pintér Timi számára 2020 sok örömet hozott. Férjhez ment, hamarosan édesanya lesz, és egy új lemezszerződés is rátalált. Kismamaként, nagy pocakkal készítette el családi közreműködéssel a hamarosan megjelenő albumát. A Sztár Limonádé a mindenórás kismamával beszélgetett a lemezről, a munkálatokról, és azt is megtudtuk, Tomikát készen várja minden. Lapzártánkkor kaptuk a hírt, hogy az énekesnőnek megszületett a kisfia, akit elsőként lapunknak mutatott meg.

Sztár Limonádé szeptemberi lapszám

Megjelent a szeptemberi lapszámunk a Sztár Limonádé Aranyalbum 2020 dupla CD melléklettel.

Nédó Olga

Megjelent Nédó Olga második nagylemeze, melyet egy nagyszabású koncerten mutatott be a nagyközönségnek. Az előadáson azonban igencsak nagy meglepetés érte…

A Váci Éjszakai Futáson összegyűlt kétszázezer forint, múlt héten csütörtökön átadásra került.

Pietro

Pietro régóta foglalkozik a zenével, és végre eljött a pillanat, amire legjobban vágyott, ugyanis megjelent első stúdióalbuma. Számára azonban nincs megállás, hiszen máris folytatódik a munka, és újabb dalok megalkotásán dolgozik, ám közben komoly célt tűzött ki maga elé, melyről a Sztár Limonádénak számolt be elsőként.

Zalatnay Sarolta

Múlt héten a Trimedio Kiadó jóvoltából Schmuck Andor és Zalatnay Sarolta energiájukat nem kímélve órákon át osztogatták a hosszú sorban várakozóknak a Sztár Limonádé decemberi lapszámát, és annak mellékletét, Cini nagysikerű könyvét.

Átadták az idei Pepita-díjakat. Az ünnepségen a színházi szakma kiválóságai találkoztak, hogy együtt köszöntsék az elismerésben részesülőket. Az aranyfokazatot ezúttal Koltai Róbert vehette át a vele járó fél millió forinttal együtt.

 

A Muzsika Tv legnagyobb sztárjaival bulizhatnak a rajongók október 14-én Miskolcon.

Josh

A szeptemberi Sztár Limonádé magazinban debütál Josh lemeze, melyen tíz dal található.

Trimedio csoport

Három napos programsorozat volt a hétvégén Szentendrén, a Püspökmajor lakótelepen.

Aradszky László

A legendás énekes, Aradszky László 54 év után megszámlálhatatlan mennyiségű dalt énekelt már el, de folyamatosan a megújulásra törekszik, amivel szórakoztatni szeretné a közönségét. Az AcNews-nak adott interjújában beszámolt a legújabb „Aradszky projektről” amit már most hatalmas örömmel fogad a közönsége.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató