Zalatnay Sarolta

Múlt héten a Trimedio Kiadó jóvoltából Schmuck Andor és Zalatnay Sarolta energiájukat nem kímélve órákon át osztogatták a hosszú sorban várakozóknak a Sztár Limonádé decemberi lapszámát, és annak mellékletét, Cini nagysikerű könyvét.

Az énekesnő rengeteg szeretet kapott a jelenlévő embertől, akik azért mentek el az eseményre, hogy egy pillanatra is láthassák imádott énekesnőjüket. Cininek mindenkihez volt egy jó szava, és boldogan dedikálta a könyvet, sőt szívesen állt a fényképezőgép elé akár egy közös fotóra is. Schmuck Andor segített a február ötödikei nagykoncertjére készülő énekesnőnek, aki lapunknak részletesen beszámolt az eseményről.

- A Trimedio csoport jóvoltából a szépkorúak a Sztár Limonádé újságot és a Zalatanay Sarolta kapták könyvét ajándékba. A művésznő megtisztelte a jelenlévőket, és két órán keresztül töretlen szeretettel és odafigyeléssel dedikálta a könyvét. Nagyon sokan elhozták a régi lemezeit, régi közös fotókat, így egy családias hangulat alakult ki, már amennyire lehetett, hiszen közel ezer ember vett részt ezen az eseményen. Az utcán hosszan állt a sor, mindenki türelmesen várakozott, és ebből is látszódik, mennyire szeretik a művésznőt a mai napig – mondta el Schmuck Andor a Sztár Limonádénak, majd arról is beszámolt, milyen érzésekkel töltötték el az ott látottak.

- Mindenki egy kicsit megfiatalodott, hiszen mindenkinek volt egy története, hogy hol látták már korábban Cinit, melyik dala a kedvence. A művésznő is elmesélte, hogy az Azért vannak a jóbarátok című nóta áll legközelebb a szívéhez, de azt is elmondta, hogy tudja, hogy a legtöbben a Tölcsért csinálok a kezemből című dalát szeretik leginkább. Elmondta, hogy nagyon készül a koncertjére, és pozitív visszajelzés számára, hogy sokan jelezték, ők is ott lesznek majd a nagy eseményen.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató