Pietro

Pietro régóta foglalkozik a zenével, és végre eljött a pillanat, amire legjobban vágyott, ugyanis megjelent első stúdióalbuma. Számára azonban nincs megállás, hiszen máris folytatódik a munka, és újabb dalok megalkotásán dolgozik, ám közben komoly célt tűzött ki maga elé, melyről a Sztár Limonádénak számolt be elsőként.

Pietróhoz hosszú évek óta közel áll a zene, hónapokig készültek a dalai, ám most már mindezt egy album formájában is a kezében tarthatja.

- Március közepén jelent meg a lemez Elmulatom minden pénzem címmel. Az első igazi visszaigazolás, mérföldkő, hogy két éve dolgozom a zenei világban – kezdte a Sztár Limonádénak Pietro, aki azt is elárulta, tervei között szerepel egy lemezbemutató koncert is. – Az albumon tíz dal található, melyeket jól ismerhet a közönség. Négyből pedig már videoklip is készült. De nem kell sokat várni a rajongóknak a következő nótáig, ugyanis egy duett dalt készítek, amit mielőbb szeretnék majd bemutatni. De most másra is nagyon koncentrálok, hiszen nagy diétázásba kezdtem, szeretnék a rajtam lévő súlyfeleslegtől megszabadulni. A munka mellett az étkezésemre is nagyon figyelek. Sikerült néhány kilótól megszabadulnom már most is, de a végeredményt majd később szeretném bemutatni az olvasóknak. Persze azt is elárulom majd, nekem hogyan sikerült – mondta az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató