A Váci Éjszakai Futáson összegyűlt kétszázezer forint, múlt héten csütörtökön átadásra került.

A hűvös idő sem szegte kedvüket a sportolóknak. Többszázan futottak együtt a VI. Trimedio Váci Éjszakai Futáson. A város főterén a Dunakanyar Rádió műsora és a bemelegítés után este 21 órakor indult a verseny rövid- és hosszútávon egyaránt.

A VI. Trimedio Váci Éjszakai Futást szeptember 29-én rendezték Vác városának főterén. Közel 300-an adták le nevezésüket, ebből majdnem 100 induló volt 16 év alatti gyermek. Mint minden évben, most is jótékonysági célja volt a sporteseménynek.

- A verseny előtt gyűjtést rendeztünk, ahová sokan hoztak magukkal egy ajándékot, plüsst vagy bármely olyan játékot, amelynek örülhettek a váci kórház gyermekosztályának kis lakói. Szép számmal gyűltek össze tárgyak, amivel biztosan sok kis betegnek csalunk mosolyt az arcára. A befolyt összeget is ők kapják majd meg, ami ezúttal 200 ezer forint – mondta el lapunknak Szűcs Balázs, a Trimedio Csoport alapítója.

Október negyedik, az összegyűjtött pénzt átadásra került a Váci Kórház gyermekosztályának javára. A Trimedio Csoport képviseletében Szűcs Balázs, míg a Nem Hagyunk Egyedül Alapítvány részéről Tisza Brigitta vett részt az eseményen.

Szűcs Balázs, a Trimedio Csoport alapítója.

Horváth Andrea festőművész is felajánlotta egyik alkotását.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató