Radics Márk

„2013-ban pattant ki a fejemből az ötlet: hiányzik a médiapiacról egy olyan magazin, amelyben szerepet kaphatnak azok a kedvenceink is, akiket nap, mint nap láthatunk a mulatós zenei műsorokban.

Nem titok, én is ebben a világban mozgok, és rengeteg barátom van a szakmában, akikről más lapokban én se igazán tudtam cikkeket írni. Szűcs Balázs és a Trimedio Kiadó jóvoltából azonban még abban az évben, novemberben megjelent az első szám, és azóta is töretlenül haladunk előre. S bár a vírus okozta nehézségek ebben az évben kicsit minket is elértek, de amint láthatják és tapasztalhatják, újra visszaálltunk a havi megjelenésekhez, sőt mi több, különszámokkal is elhalmoztuk Önöket, amelynek remélhetőleg nagyon örülnek. Köszönjük szépen, hogy hónapról hónapra a Sztár Limonádét választják, és bízunk benne, ez még nagyon sokáig így marad. Várom véleményeiket, ötleteiket és azt is, kiről szeretnének olvasni. Elérhetőségeinket az impresszumban találják. Most virtuálisan koccintok Önökkel a Sztár Limonádé hetedik születésnapjára!”

Radics Márk, főszerkesztő

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató