Lorenzo

A népszerű mulatós énekes nagy bejelentést tett. Hiába hívták nagyon sokfelé, úgy döntött, végleg befejezi azokat a fellépéseket, bulikat, amelyek egy egész éjszakán át tartanak. Lorenzo a Sztár Limonádénak árulta el, hogy mi áll a háttérben.

„Egy valóban nagy dolgot szeretnék bejelenteni – kezdte lapunknak Lorenzo. – Úgy döntöttem ugyanis, hogy befejezem az egész éjszakás bulikat! S hogy miért? Úgy gondolom, hogy 16 évet zenéltem úgymond a világnak, amit ugyan szívből tettem, és imádtam a szuper közönséget mindenhol, de Istent szeretném dicsérni elsősorban, illetve szívesen eleget teszek továbbra is 30 perces koncertfelkéréseknek, és a tévéfelvételek is megmaradnak természetesen – folytatta a mulatós énekes, akinek dalai egyre népszerűbbek. 

„Már egy jó ideje ez van bennem. Nekem az Úr adta a tálentumot, hogy őt dicsérjem! Ezúttal meg is kérek szépen mindenkit, hogy több órás, egész éjszakás bulival kapcsolatosan ne is keressenek! Fogok még klipeket is készíteni nektek, de elsősorban dicséreteket fogtok tőlem hallani. Isten áldjon mindenkit!” – fejezte be az énekes.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató