A hónap sztárjai

Doree

A koronavírus megváltoztatott mindent az elmúlt hónapokban. Elmaradt fellépések, bevétel nélkül maradt előadók. Doree-nál sem volt másképp, de egy előnye mégis volt a sok bosszúság mellett.

Kocsis Janika

Kocsis Janika bizakodó a jövőt illetően, épp ezért készíti teljes gőzerővel új nagylemezét, ami még ebben az évben napvilágot lát. Az énekes-zenész úgy fogalmazott: próbál pozitív maradni, bár nem mindig könnyű számára sem. Mint mondja: ő is aktív elszenvedője a jelenlegi nehéz időszaknak.

Sztojka Tibi

Nagy út áll Sztojka Tibi előtt, aki ma már egyre népszerűbb előadó. Jelenleg is gőzerővel dolgozik második nagylemezén, amely hamarosan napvilágot lát. Az énekes azt mondja: minden sikeres ember mellett van egy erős nő, és ez nála sincs másként. Most magánéletébe is betekintést engedett.

Füge Laci

Füge Laci 16 éves kora óta hivatásos zenész. Az éneklés a mindene, csakúgy, mint a tizenhárom éves fia, akivel rendkívül jó kapcsolatban áll. Nem volt könnyű gyermekkora, azonban édesanyja mindig támogatta céljai elérésében. Ennek köszönhetően diplomás tanár, és egy budapesti középiskolában tanít mérnöktanárként.

Szirmai Móni

Szirmai Móni annak idején évekig együtt dolgozott Sihell Ferry-vel és most visszatért a csapatba valamint ezzel egyidejűleg a színpadra is. Az énekesnő elmesélte, mi történt vele az elmúlt hosszú időszakban. Sőt, egy meglepetéssel is szolgált az új Cd-re egy közös dallal, amelynek megszületéséről szintén egy különleges történetet árult el a Sztár Limonádénak.

Sihell Ferry és felesége

Sihell Ferry és felesége tavaly nyáron megcsináltatták a DNS tesztjüket, hogy megtudják, honnan erednek a gyökereik. Sok érdekes információval gazdagodtak, de a legnagyobb érték az volt, hogy kaptak egy listát azokról az emberekről, akikkel DNS egyezésük van a világ minden részén. Természetesen csak azokról, akik szintén csináltattak vizsgálatot. Meglepetésekből ezután nem volt hiány: Ferry és Viki nem elég, hogy megismerték elveszettnek hitt rokonukat, az örökbefogadott fiút bemutatták vérszerinti édesanyjuknak is, aki mai napig Berhidán él elég szerény körülmények között.

Jolly

Hatalmas meglepetésekkel indult a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada műsor. Már eddig is a TV2 látványos show-jában több olyan sztár lepleződött le, akikre senki sem gondolt. Először a 21 évig az RTL klubbon szereplő Szőke Zoltán valamint Vajna Timi is meglepett mindenkit, de a Majkával korábban fasírtban lévő Jolly-ra is felkapták a fejüket az emberek. Az énekes a Sztár Limonádénak azt mondta: hatalmas elismerés számára, hogy meghívták ebbe a nagyszabású produkcióba és rengeteg gratulációt kap azóta is.

Caramel

Nagyszabású koncerttel és új zenei anyaggal készül Molnár Ferenc Caramel pályafutásának 15. évfordulójára. Az énekes és családja nehéz évet tudhat maga mögött, lányánál, az ötéves Szofinál leukémiát diagnosztizáltak az orvosok. Egyelőre képtelen dalba önteni azt a traumát, amit a család megélt, de ha eljön az ideje, szeretné kiírni magából érzelmeit.A diagnózis után a kezeléseket azonnal megkezdték, idén pedig már oviba is engedték, hiszen tünetmentesnek nyilvánították Molnár Ferenc

Henna

Egy éve keseríti meg az életét egy férfi Hennának. Közösségi oldalán zaklatja az idegen, aki rendszeresen intim fotókkal bombázza az énekesnőt. A mulatós sztár tehetetlennek érzi magát annak ellenére, hogy már mindent elkövetett, hátha „rajongója” felhagy rossz szokásával. Henna úgy véli, az ilyen emberek komoly betegségben szenvednek, ijesztő még a gondolata is, hogy a közösségi portálokon akár fiatal lányokat is zaklathatnak az ilyen emberek.

Pataky Attila

Negyvenöt éve töretlen sikerrel dübörög az EDDA rockzenekar - frontembere és kapitánya pedig immár hatvannyolc éve tekint optimistán a jövőbe. Pataky Attila csaknem olyan remek formában van ma is, mint sráckorában, amikor elindult, hogy meghódítsa a világot!

Janko Patrik

A szlovákiai magyar versenyző, Janko Patrik zsebelte be a 10 millió forintos főnyereményt, valamint a győztesnek járó Konyhafőnök címet. Az ifjú titánnak már pontos tervei is van, mihez kezd a pénz egy részével az RTL Klub gasztrorealityje után. Egyedi vállalkozásban gondolkodik és szerelmét, Ganna Máriát is szeretné meglepni egy szép gyűrűvel.

Nótár Mary

A mindig ragyogó szemmel és mosollyal nekünk éneklő, minket szórakoztató énekesnő lassan két évtizede az egyik legnagyobb sztár kis hazánkban, a bulizene műfajában. Azonban Nótár Mary is úgy él a hétköznapokban, mint bárki más, neki is vannak időnként megoldandó gondjai, bánatai. Az utóbbi időben nehéz időszakot élt meg, ám mostanra sikerült mindent rendbe tennie maga körül.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató