A hónap sztárjai

Kis Grófo

Őrült rajongók márpedig vannak. Ők azok, akik nem tudják különválasztani az érzelmeiket a valóságtól, és azt képzelik, hogy jól ismerik a sztárokat, esetleg már a barátjuknak is tartják őket. Az elutasítást persze nehezen viselik. Szabó Zsófi már nem is mer valós időben bejelentkezni a Facebookon, ha megjelenik egy szórakozóhelyen, mert azonnal vadidegenek kezdik ostromolni. Kis Grófonak gyakran a családját veszik célba.

Dolly Plusssz

Tavaly februárban, Kékes Zoltán halála után Dolly úgy vélte, nincs értelme fenntartani a legendás Dolly Roll nevet. Megszűnt létezni a zenekar, ám az énekesnő nem sokkal később egy kis változtatással újra élesztette a formációt Dolly Plusssz néven.

Jessy

Kevesen tudják, hogy Jessy tizennyolc évesen indult a nagyvilágnak egy bőrönddel, szerencsét próbálni. Rengeteg munka, nehézség, csalódás árán mára elismert énekessé vált, és a sok megpróbáltatás után a közönsége kárpótolja a nehéz évekért.

Zalatnay Sarolta

Bármennyire is hihetetlen, Zalatnay Sarolta idén decemberben átlépi a hetedik X-et. Az énekesnő sosem titkolta a korát, így a 70-es szám sem sokkolja különösebben.

Nótár Mary

Hosszú hónapok óta először szólalt meg Nótár Mary itt, a Sztár Limonádéban! A mulatós énekesnő botrányokkal teli időszaka után elárulta, hogy sikerült rátalálnia a lelki békére és úgy tűnik, egyáltalán nem nyomasztja az a tudat, hogy egykori menedzsere 80 millió forintot követel tőle.

Josh

Szarvas József művésznevét anno a Josh és Jutta formációból ismerte meg az ország. Aztán szólóénekesként folytatta, miközben a Muzsika TV főszerkesztője lett. Magánélete is nyitott könyv a rajongók előtt: 3 éve él boldog házasságban második feleségével, a gyönyörű Szilvivel, akivel már a gólya érkezésére is felkészültek.

Judy és Madár

A Nagy Duett nézőinek családi kedvence volt Judy és Erdei Zsolt Madár párosa. Az énekesnő és az ökölvívó az érzelmes dalokat kedvelő hölgyeket, és a sportrajongó férfiakat is képernyők elé vonzotta. De Judy kislányának szerepléseit is csak szeretni lehetett a műsorban. A két sztár lapunknak mesélt a kulisszatitkokról.

Hódi Pamela és Jolly

Az első perctől őket nevezték A Nagy Duett mostani szériájában az egyik legszerethetőbb párosnak. Az elbűvölően csinos anyuka, Hódi Pamela a mulatós sztár, Jolly oldalán bizonyította, hogy a szórakoztatóiparban is helytáll. Miközben Berki Krisztián kedvese mindig hangsúlyozza: számára a család az első. Jól felosztják az otthoni teendőket, és készülnek júliusi esküvőjükre.

Pápai Joci

Már akkor megszerette őt a közönség, amikor anno a Megasztár 2. szériájában vigaszágasként visszajuttatták a versenybe. Bár Joci gyerekkorától énekel, az igazi, nagy sikerre mostanáig várt. Közben családot alapított, boldog házasságban él. A május 11-i Eurovíziós Dalfesztiválon ő képviseli hazánkat Origo című dalával, amelynek egyre több külföldi rajongója is van.

Rúzsa Magdi

Fontos évfordulóhoz érkezett az énekesnő karrierje: 11 éve nyerte meg a Megasztár versenyét. A 11-es szám mindig különleges szerepet játszott az életében, épp ezért remélik sokan, hogy ez az év akár nagyobb, külföldi sikert is hozhat neki. A Magdit felfedező zsűri tagja volt Bakács Tibor kritikus, aki szerint a 3. széria győztesének nemzetközi hírnév dukálna.

Aradszky László

Míg mások az ő korában a visszavonulást fontolgatják, neki esze ágában sincs búcsút mondani a színpadnak. Miért is tenné? Belépve a 82. életévébe úgy dübörög a karrierje, mint még soha, egészségéről és magánéletéről is csak jót tud mondani. Talán így próbája kárpótolni a sors azért a 16 évért, amikor mellőzték idehaza.

Harsányi Levente

Húsz éve van a pályán Harsányi Levente. Az egykori „aszfaltbetyár” ma már a legnívósabb show műsorok házigazdája, rendkívüli utat járt be, de ahogy mondja: mindig önmaga maradt, ő nem akar másnak látszani, mint ami. Gyerekként inkább a vendéglátóipar és a sport érdekelte, de egy házibulin olyan maradandó élményt okozott, hogy a „gülüszemű” srácot felkérték, hogy vezesse az Aszfaltbetyár műsort. Azóta eltelt két évtized és Harsányi Leventét Regionális Príma – Díjjal jutalmazták. 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató