Nótár Mary

Hosszú hónapok óta először szólalt meg Nótár Mary itt, a Sztár Limonádéban! A mulatós énekesnő botrányokkal teli időszaka után elárulta, hogy sikerült rátalálnia a lelki békére és úgy tűnik, egyáltalán nem nyomasztja az a tudat, hogy egykori menedzsere 80 millió forintot követel tőle.

Josh

Szarvas József művésznevét anno a Josh és Jutta formációból ismerte meg az ország. Aztán szólóénekesként folytatta, miközben a Muzsika TV főszerkesztője lett. Magánélete is nyitott könyv a rajongók előtt: 3 éve él boldog házasságban második feleségével, a gyönyörű Szilvivel, akivel már a gólya érkezésére is felkészültek.

Judy és Madár

A Nagy Duett nézőinek családi kedvence volt Judy és Erdei Zsolt Madár párosa. Az énekesnő és az ökölvívó az érzelmes dalokat kedvelő hölgyeket, és a sportrajongó férfiakat is képernyők elé vonzotta. De Judy kislányának szerepléseit is csak szeretni lehetett a műsorban. A két sztár lapunknak mesélt a kulisszatitkokról.

Hódi Pamela és Jolly

Az első perctől őket nevezték A Nagy Duett mostani szériájában az egyik legszerethetőbb párosnak. Az elbűvölően csinos anyuka, Hódi Pamela a mulatós sztár, Jolly oldalán bizonyította, hogy a szórakoztatóiparban is helytáll. Miközben Berki Krisztián kedvese mindig hangsúlyozza: számára a család az első. Jól felosztják az otthoni teendőket, és készülnek júliusi esküvőjükre.

Pápai Joci

Már akkor megszerette őt a közönség, amikor anno a Megasztár 2. szériájában vigaszágasként visszajuttatták a versenybe. Bár Joci gyerekkorától énekel, az igazi, nagy sikerre mostanáig várt. Közben családot alapított, boldog házasságban él. A május 11-i Eurovíziós Dalfesztiválon ő képviseli hazánkat Origo című dalával, amelynek egyre több külföldi rajongója is van.

Rúzsa Magdi

Fontos évfordulóhoz érkezett az énekesnő karrierje: 11 éve nyerte meg a Megasztár versenyét. A 11-es szám mindig különleges szerepet játszott az életében, épp ezért remélik sokan, hogy ez az év akár nagyobb, külföldi sikert is hozhat neki. A Magdit felfedező zsűri tagja volt Bakács Tibor kritikus, aki szerint a 3. széria győztesének nemzetközi hírnév dukálna.

Aradszky László

Míg mások az ő korában a visszavonulást fontolgatják, neki esze ágában sincs búcsút mondani a színpadnak. Miért is tenné? Belépve a 82. életévébe úgy dübörög a karrierje, mint még soha, egészségéről és magánéletéről is csak jót tud mondani. Talán így próbája kárpótolni a sors azért a 16 évért, amikor mellőzték idehaza.

Harsányi Levente

Húsz éve van a pályán Harsányi Levente. Az egykori „aszfaltbetyár” ma már a legnívósabb show műsorok házigazdája, rendkívüli utat járt be, de ahogy mondja: mindig önmaga maradt, ő nem akar másnak látszani, mint ami. Gyerekként inkább a vendéglátóipar és a sport érdekelte, de egy házibulin olyan maradandó élményt okozott, hogy a „gülüszemű” srácot felkérték, hogy vezesse az Aszfaltbetyár műsort. Azóta eltelt két évtized és Harsányi Leventét Regionális Príma – Díjjal jutalmazták. 

Gáspár Győző

Győzike már sokszor bizonyította, hogy ő a megújulások nagymestere. És ez nem csak a képernyőre igaz, ahol a BeleValó Világ műsorvezetőjeként is szórakoztató. Külseje és házassága is több változáson ment át, Beával sok botrányt megéltek már, de a showman azt mondja, kizárt dolog, hogy elváljanak. A mostanában feltűnően sok szakítással kapcsolatban határozott véleménye van, amit megosztott a Sztár Limonádéval.

Liptai Claudia

Tíz év nagy idő. Claudia életében ennyi idő telt el két gyermeke érkezése között, de közben a poklot és a mennyországot is megjárta, tudjuk jól. Ám attól kezdve, hogy másfél éve megismerte a párját, Pataki Ádám cukrászt, végre beköszöntött életébe a boldogság. Közös babájuk érkezésének pedig velük örül az ország.

Vastag Csaba

Vastag Csaba egy számára teljesen új szerepben, a TV2 Star Academy műsorában zsűritagként próbálhatja magát ki.

Magyar válogatott csapat

Ezen a nyáron még az is megszerette a focit, aki előtte sosem volt rajongó. Olyanok is leültek meccset nézni és lelkesen szurkolni, akiket korábban hidegen hagyott a sport világa. Nők, gyerekek, öregek, fiatalok is büszkén skandálták, hogy „hajrá magyarok!”, „szép volt fiúk!”és a trikolór lett az igazi divatszín. Azóta is tart a fociláz, és reméljük, ez extra erőt ad a válogatottnak az ősztől kezdődő VB-selejtezőkhöz. Izgalommal várjuk!