A hónap sztárjai

¡Kiss & STOP!

- Mióta létezik a csapat, és hogy lett ¡Kiss & STOP! a nevetek?

ST (Eszti): Együttesünk 2018 őszén alakult, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem Nemcsók Nóri barátnőmet, hogy nincs-e kedve Hungária és Fenyő Miklós dalokat énekelni velem. Ő azonnal igent mondott. Névválasztásunk szó szerint tőlünk ered: KISS & STop (NemCSÓK & ST - Eszti).

Ezt követően arra gondoltam, hogy – lévén Magyarországon csak kevesen írnak magyar nyelvű rock and roll nótákat – mi lenne, ha én is megpróbálnám? Megszállt az ihlet, és nagyon rövid idő alatt megírtam egy nagylemeznyi (11) dalszöveget (első albumunk címe: „First kiss”). Nóri is fellelkesült, így elkezdtük a stúdiómunkákat. A zenéket Pál Zoli stúdióssal írtam közösen. Ekkor még álmodni sem mertem, hogy hamarosan élő felállásban fognak megszólalni a dalaim. Az első tagunk – akibe teljesen véletlenül botlottam bele – Zboray Miki volt. Annyira tetszettek neki a dalaim, és az élőzenés ötlet, hogy kiváló basszusgitárosként önként csatlakozott hozzánk. Bálint Gergő szaxofonost Zoli ajánlotta, hogy fújassam fel vele a dalokat. A következő próbára pedig úgy érkeztem Miki próbatermébe, hogy ott már várt egy gitáros (Mezei Misi) és egy dobos (Simon Andris) is, akik alaposan felkészültek: már első alkalommal ismerték és játszani is tudták a dalaimat! Majdnem sírtam a boldogságtól! Szeretet emberek, akik egyszer csak lelkükkel és muzsikálásukkal körbeöleltek.

- ST, te nem most kezdted, sok csapatban megfordultál már. Hogy érzed, most megtaláltad magad?

ST: Saját együttesem még sohasem volt, megalakulásunkkal vált valóra egy régi álmom. Eredetileg diplomás táncos vagyok, és igen sok együttes háttértáncosa voltam, illetve vagyok jelenleg is (például: Mache, Pozitív együttes, Groovehouse, Ámokfutók, Hip Hop Boyz Retro Show), de énekeltem már számos formációban. A rock and roll az varázslat. Kiskorom óta az. A Hungárián nőttem fel, édesanyám a Szent István Parkba járt galerizni, és éppen egy rock and roll partyn volt, amikor aktív részvételemmel megindult a szülése... (nevet) A kötődésem a műfajhoz szétbonthatatlan.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Wiragh

Januári lapszámunkban Wiragh adott interjút a Sztár Limonádénak.

Gréta Singer

A Trimedio sztárjai közül is a legtöbben év végére már teljesen „lemerültek” lelkileg. Nem volt könnyű ugyanis a 2020-as év senkinek. Énekesek, színészek maradtak színpad nélkül, és milyen is az élet a közönség nélkül egy művész számára? Semmilyen. Nem az igazi. Most ők maguk mondják el, hogyan vészelték át ezt a nehéz időszakot és mit várnak az új esztendőtől.

Gréta Singer új irányba is nyitott:

„A 2020-as év kicsit más volt, mint a többi. Táncolj, csak táncolj című nagylemezem megjelenése után sok új és érdekes felkérést kaptam. Számos filmben és reklámfilmben szerepelhettem. Menedzserem sok lehetőséget és tehetséget lát bennem, tanácsára eleget tettem e felkéréseknek, melyek rengeteg felkészülést igényeltek, de minden perce nagyon inspiráló és izgalmas volt. A zenei élet mellett a színészet és modellkedés is helyett kapott a szívemben, megtetszett. Egyre többet láthatnak a televíziók csatornáin szerepelni a kedves nézők. A Trimedio lemezkiadóm számos tv-s forgatásain már megújult külsővel, saját, egyedi tervezésű fellépő ruháimban énekelek. Ezzel párhuzamosan, a tavalyi nyár második felében és ősszel, dalaimhoz videoklipeket forgattunk, melyek feldolgozás alatt állnak. A 2021-es évben tovább dolgozunk menedzseremmel és csapatommal azon, hogy slágereim a határon túlra is eljussanak. Szeretnék élő koncerteket adni szeretett rajongóimnak, melyre kevesebb lehetőség adódott az elmúlt évben a járványhelyzet miatt, illetve Ibizára sem sikerült eljutni, ennek pótlását is tervezem. Az új évben fogadalmat is tettem, új sportokat szeretnék kipróbálni a régiek rendszeresítése mellett, mint golfozás, fogathajtás, vitorlázás.”

Peter Srámek

Hatalmasat fordult a világ Peter Srámekkel azóta, hogy 2014-ben a szlovákiai Vágsellyéből elindult hazánkba. Az énekes nem titkolja, hogy nem itt akart letelepedni, de örül annak, hogy így alakult az élete. Megtanult magyarul, hamar megszerette a magyar embereket, és büszke arra, hogy most már dalt szerezni is tud a nyelvünkön.

Doree

A koronavírus megváltoztatott mindent az elmúlt hónapokban. Elmaradt fellépések, bevétel nélkül maradt előadók. Doree-nál sem volt másképp, de egy előnye mégis volt a sok bosszúság mellett.

Kocsis Janika

Kocsis Janika bizakodó a jövőt illetően, épp ezért készíti teljes gőzerővel új nagylemezét, ami még ebben az évben napvilágot lát. Az énekes-zenész úgy fogalmazott: próbál pozitív maradni, bár nem mindig könnyű számára sem. Mint mondja: ő is aktív elszenvedője a jelenlegi nehéz időszaknak.

Sztojka Tibi

Nagy út áll Sztojka Tibi előtt, aki ma már egyre népszerűbb előadó. Jelenleg is gőzerővel dolgozik második nagylemezén, amely hamarosan napvilágot lát. Az énekes azt mondja: minden sikeres ember mellett van egy erős nő, és ez nála sincs másként. Most magánéletébe is betekintést engedett.

Füge Laci

Füge Laci 16 éves kora óta hivatásos zenész. Az éneklés a mindene, csakúgy, mint a tizenhárom éves fia, akivel rendkívül jó kapcsolatban áll. Nem volt könnyű gyermekkora, azonban édesanyja mindig támogatta céljai elérésében. Ennek köszönhetően diplomás tanár, és egy budapesti középiskolában tanít mérnöktanárként.

Szirmai Móni

Szirmai Móni annak idején évekig együtt dolgozott Sihell Ferry-vel és most visszatért a csapatba valamint ezzel egyidejűleg a színpadra is. Az énekesnő elmesélte, mi történt vele az elmúlt hosszú időszakban. Sőt, egy meglepetéssel is szolgált az új Cd-re egy közös dallal, amelynek megszületéséről szintén egy különleges történetet árult el a Sztár Limonádénak.

Sihell Ferry és felesége

Sihell Ferry és felesége tavaly nyáron megcsináltatták a DNS tesztjüket, hogy megtudják, honnan erednek a gyökereik. Sok érdekes információval gazdagodtak, de a legnagyobb érték az volt, hogy kaptak egy listát azokról az emberekről, akikkel DNS egyezésük van a világ minden részén. Természetesen csak azokról, akik szintén csináltattak vizsgálatot. Meglepetésekből ezután nem volt hiány: Ferry és Viki nem elég, hogy megismerték elveszettnek hitt rokonukat, az örökbefogadott fiút bemutatták vérszerinti édesanyjuknak is, aki mai napig Berhidán él elég szerény körülmények között.

Jolly

Hatalmas meglepetésekkel indult a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada műsor. Már eddig is a TV2 látványos show-jában több olyan sztár lepleződött le, akikre senki sem gondolt. Először a 21 évig az RTL klubbon szereplő Szőke Zoltán valamint Vajna Timi is meglepett mindenkit, de a Majkával korábban fasírtban lévő Jolly-ra is felkapták a fejüket az emberek. Az énekes a Sztár Limonádénak azt mondta: hatalmas elismerés számára, hogy meghívták ebbe a nagyszabású produkcióba és rengeteg gratulációt kap azóta is.

Caramel

Nagyszabású koncerttel és új zenei anyaggal készül Molnár Ferenc Caramel pályafutásának 15. évfordulójára. Az énekes és családja nehéz évet tudhat maga mögött, lányánál, az ötéves Szofinál leukémiát diagnosztizáltak az orvosok. Egyelőre képtelen dalba önteni azt a traumát, amit a család megélt, de ha eljön az ideje, szeretné kiírni magából érzelmeit.A diagnózis után a kezeléseket azonnal megkezdték, idén pedig már oviba is engedték, hiszen tünetmentesnek nyilvánították Molnár Ferenc

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató