A hónap sztárjai

Peter Srámek

Peter Srámeket öt évvel ezelőtt ismerte meg az ország. A szlovák származású fiatal tehetség élete azóta óriási fordulatot vett, hiszen nem csak sikereket sikerre halmoz, hanem ma már a Zenebutik csatornán saját műsort is vezet. A Sztár Limonádénak ezúttal betekintést engedett az életébe, és őszintén mesélt terveiről, sőt elárulta családalapítási terveit is.

Sihell Ferry

Sihell Ferry az elmúlt öt évben olyan népszerűségre tett szert, amiről korábban csak álmodni mert. Sőt! Ma már nem csak őt, hanem családtagjait is megszerette az ország, így megesik, hogy egy hétvége alkalmával több ezer kilométert is utaznak egyik fellépésről a másikra. Az énekes úgy döntött, visszavonul, de nem kell megijedni, nem hagy fel az énekléssel, csupán a tempóból vesz vissza, hiszen úgy véli, az egészségére is ügyelni kell. A Sztár Limonádénak elárulta ennek részleteit, és azt is megtudtuk, nem minden a pénz, ha a szervezet egyszer csak megálljt parancsol…

Kis Grófo

Őrült rajongók márpedig vannak. Ők azok, akik nem tudják különválasztani az érzelmeiket a valóságtól, és azt képzelik, hogy jól ismerik a sztárokat, esetleg már a barátjuknak is tartják őket. Az elutasítást persze nehezen viselik. Szabó Zsófi már nem is mer valós időben bejelentkezni a Facebookon, ha megjelenik egy szórakozóhelyen, mert azonnal vadidegenek kezdik ostromolni. Kis Grófonak gyakran a családját veszik célba.

Dolly Plusssz

Tavaly februárban, Kékes Zoltán halála után Dolly úgy vélte, nincs értelme fenntartani a legendás Dolly Roll nevet. Megszűnt létezni a zenekar, ám az énekesnő nem sokkal később egy kis változtatással újra élesztette a formációt Dolly Plusssz néven.

Jessy

Kevesen tudják, hogy Jessy tizennyolc évesen indult a nagyvilágnak egy bőrönddel, szerencsét próbálni. Rengeteg munka, nehézség, csalódás árán mára elismert énekessé vált, és a sok megpróbáltatás után a közönsége kárpótolja a nehéz évekért.

Zalatnay Sarolta

Bármennyire is hihetetlen, Zalatnay Sarolta idén decemberben átlépi a hetedik X-et. Az énekesnő sosem titkolta a korát, így a 70-es szám sem sokkolja különösebben.

Nótár Mary

Hosszú hónapok óta először szólalt meg Nótár Mary itt, a Sztár Limonádéban! A mulatós énekesnő botrányokkal teli időszaka után elárulta, hogy sikerült rátalálnia a lelki békére és úgy tűnik, egyáltalán nem nyomasztja az a tudat, hogy egykori menedzsere 80 millió forintot követel tőle.

Josh

Szarvas József művésznevét anno a Josh és Jutta formációból ismerte meg az ország. Aztán szólóénekesként folytatta, miközben a Muzsika TV főszerkesztője lett. Magánélete is nyitott könyv a rajongók előtt: 3 éve él boldog házasságban második feleségével, a gyönyörű Szilvivel, akivel már a gólya érkezésére is felkészültek.

Judy és Madár

A Nagy Duett nézőinek családi kedvence volt Judy és Erdei Zsolt Madár párosa. Az énekesnő és az ökölvívó az érzelmes dalokat kedvelő hölgyeket, és a sportrajongó férfiakat is képernyők elé vonzotta. De Judy kislányának szerepléseit is csak szeretni lehetett a műsorban. A két sztár lapunknak mesélt a kulisszatitkokról.

Hódi Pamela és Jolly

Az első perctől őket nevezték A Nagy Duett mostani szériájában az egyik legszerethetőbb párosnak. Az elbűvölően csinos anyuka, Hódi Pamela a mulatós sztár, Jolly oldalán bizonyította, hogy a szórakoztatóiparban is helytáll. Miközben Berki Krisztián kedvese mindig hangsúlyozza: számára a család az első. Jól felosztják az otthoni teendőket, és készülnek júliusi esküvőjükre.

Pápai Joci

Már akkor megszerette őt a közönség, amikor anno a Megasztár 2. szériájában vigaszágasként visszajuttatták a versenybe. Bár Joci gyerekkorától énekel, az igazi, nagy sikerre mostanáig várt. Közben családot alapított, boldog házasságban él. A május 11-i Eurovíziós Dalfesztiválon ő képviseli hazánkat Origo című dalával, amelynek egyre több külföldi rajongója is van.

Rúzsa Magdi

Fontos évfordulóhoz érkezett az énekesnő karrierje: 11 éve nyerte meg a Megasztár versenyét. A 11-es szám mindig különleges szerepet játszott az életében, épp ezért remélik sokan, hogy ez az év akár nagyobb, külföldi sikert is hozhat neki. A Magdit felfedező zsűri tagja volt Bakács Tibor kritikus, aki szerint a 3. széria győztesének nemzetközi hírnév dukálna.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató