A hónap sztárjai

Pataky Attila

Negyvenöt éve töretlen sikerrel dübörög az EDDA rockzenekar - frontembere és kapitánya pedig immár hatvannyolc éve tekint optimistán a jövőbe. Pataky Attila csaknem olyan remek formában van ma is, mint sráckorában, amikor elindult, hogy meghódítsa a világot!

Janko Patrik

A szlovákiai magyar versenyző, Janko Patrik zsebelte be a 10 millió forintos főnyereményt, valamint a győztesnek járó Konyhafőnök címet. Az ifjú titánnak már pontos tervei is van, mihez kezd a pénz egy részével az RTL Klub gasztrorealityje után. Egyedi vállalkozásban gondolkodik és szerelmét, Ganna Máriát is szeretné meglepni egy szép gyűrűvel.

Nótár Mary

A mindig ragyogó szemmel és mosollyal nekünk éneklő, minket szórakoztató énekesnő lassan két évtizede az egyik legnagyobb sztár kis hazánkban, a bulizene műfajában. Azonban Nótár Mary is úgy él a hétköznapokban, mint bárki más, neki is vannak időnként megoldandó gondjai, bánatai. Az utóbbi időben nehéz időszakot élt meg, ám mostanra sikerült mindent rendbe tennie maga körül.

Pápai Joci

Pápai Joci megküzdött a sikerért. Az énekes 2004-ben vált ismertté, ám hosszú évekig nem tudott kiteljesedni szakmailag. 2017 azonban óriási változást hozott az életében, amikor megnyerte A Dalt, és képviselhette hazánkat Kijevben az Eurovíziós Dalfesztiválon. Azóta az élete kiteljesedett, mert mint mondja, a magánélete előtte is kerek volt, mégsem volt igazán boldog, hiszen szakmailag nem ért el olyan ismertséget, mint amire vágyott. A Sztár Limonádénak elárulta, miben változott meg az élete az elmúlt két év alatt, és azt is megtudtuk, minek köszönhető, hogy álmait egy pillanatra sem adta fel.

Vincze Lilla

A Dal női zsűritagjaként láthattuk hétről hétre a Duna Televízió és a Duna World műsorán. Az énekesnő végig igyekezett oldani a verseny állandó feszültségét, ám az is kiderült, a szakmában nem ismer tréfát! Munkán kívül azonban Lilla mindig elbűvölően kedves, nagynéniként képtelen szigorú lenni bátyja lányához, akit sajátjaként szeret.

Nádai Anikó

Az elmúlt tíz évben nem egy RTL Klub-os sorozat háziasszonyaként illetve szereplőjeként találkozhattunk vele a képernyőn. Most épp a VV9-ben vezet műsort, a legutóbbi Konyhafőnök VIP versenyzőjeként is feltűnt, és a munka mellett még otthon, édesanyaként is remekül helytáll. Azt mondja, az álmait éli.

Sihell Vanessza és Czimmermann Kitti

Egy gyermek és egy fiatal lány legszörnyűbb álma, ha zaklatás áldozata lesz. Még ma is nagyon kényes témának számít, hiszen nem könnyű erről beszélni annak, aki ezen a szörnyűségen keresztül megy. Sihell Vanessza és Czimmermann Kitti élete egy ponton összekapcsolódik, hiszen mindketten ugyanazon estek át.

Peter Srámek

Peter Srámeket öt évvel ezelőtt ismerte meg az ország. A szlovák származású fiatal tehetség élete azóta óriási fordulatot vett, hiszen nem csak sikereket sikerre halmoz, hanem ma már a Zenebutik csatornán saját műsort is vezet. A Sztár Limonádénak ezúttal betekintést engedett az életébe, és őszintén mesélt terveiről, sőt elárulta családalapítási terveit is.

Sihell Ferry

Sihell Ferry az elmúlt öt évben olyan népszerűségre tett szert, amiről korábban csak álmodni mert. Sőt! Ma már nem csak őt, hanem családtagjait is megszerette az ország, így megesik, hogy egy hétvége alkalmával több ezer kilométert is utaznak egyik fellépésről a másikra. Az énekes úgy döntött, visszavonul, de nem kell megijedni, nem hagy fel az énekléssel, csupán a tempóból vesz vissza, hiszen úgy véli, az egészségére is ügyelni kell. A Sztár Limonádénak elárulta ennek részleteit, és azt is megtudtuk, nem minden a pénz, ha a szervezet egyszer csak megálljt parancsol…

Kis Grófo

Őrült rajongók márpedig vannak. Ők azok, akik nem tudják különválasztani az érzelmeiket a valóságtól, és azt képzelik, hogy jól ismerik a sztárokat, esetleg már a barátjuknak is tartják őket. Az elutasítást persze nehezen viselik. Szabó Zsófi már nem is mer valós időben bejelentkezni a Facebookon, ha megjelenik egy szórakozóhelyen, mert azonnal vadidegenek kezdik ostromolni. Kis Grófonak gyakran a családját veszik célba.

Dolly Plusssz

Tavaly februárban, Kékes Zoltán halála után Dolly úgy vélte, nincs értelme fenntartani a legendás Dolly Roll nevet. Megszűnt létezni a zenekar, ám az énekesnő nem sokkal később egy kis változtatással újra élesztette a formációt Dolly Plusssz néven.

Jessy

Kevesen tudják, hogy Jessy tizennyolc évesen indult a nagyvilágnak egy bőrönddel, szerencsét próbálni. Rengeteg munka, nehézség, csalódás árán mára elismert énekessé vált, és a sok megpróbáltatás után a közönsége kárpótolja a nehéz évekért.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató