Aradszky László

Míg mások az ő korában a visszavonulást fontolgatják, neki esze ágában sincs búcsút mondani a színpadnak. Miért is tenné? Belépve a 82. életévébe úgy dübörög a karrierje, mint még soha, egészségéről és magánéletéről is csak jót tud mondani. Talán így próbája kárpótolni a sors azért a 16 évért, amikor mellőzték idehaza.

Legtöbb kortársa hallani sem akar az okostelefonról, de Aradszky László – unokáinak hála – naprakész az új kütyükből. Közösségi oldalát is mindig frissíti, pedig hivatkozhatna rá, mennyire elfoglalt. Mert valóban az. De ezt nem panaszképpen mondja, épp ellenkezőleg.

- Annyi felkérést kapok, hogy igencsak oda kell figyelnem, ha mindegyiknek eleget akarok tenni – kezdi az örökifjú énekes legenda. – Novemberre is van már bejegyzés a naptáramban. Készül az új lemezem a Trimedio Music gondozásában, húsvétra ajándékozom meg vele a rajongóimat. Olyan különleges lesz, hogy csodájára fognak járni, ennyit elárulhatok! Rendhagyó CD, vadonatúj nótákkal, Kaszás Péter – Zámbó Jimmy egykori szerzőjének - komponálásával. Izgatottan várom a megjelenést és a fogadtatást, lélekben, testben is készülök rá.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!