Pápai Joci

Már akkor megszerette őt a közönség, amikor anno a Megasztár 2. szériájában vigaszágasként visszajuttatták a versenybe. Bár Joci gyerekkorától énekel, az igazi, nagy sikerre mostanáig várt. Közben családot alapított, boldog házasságban él. A május 11-i Eurovíziós Dalfesztiválon ő képviseli hazánkat Origo című dalával, amelynek egyre több külföldi rajongója is van.

- Most, 35 évesen jött számodra a nagy áttörés. Haragudtál korábban a Jóistenre, amiért nem igazán talált rád a siker?

- Megkérdeztem Istent, mi az oka ennek, de soha nem haragudtam rá. Nagyon más ez két dolog. Isteni csoda volt, hogy már négyéves koromban hangszeren játszottam, és azóta egyetlen másodpercig sem gondoltam arra, hogy más lenne az utam, mint a zene. Így tehát természetes, hogy az évek során kérdéseket tettem fel magamnak és Istennek is, és ő válaszolt. Próba alatt voltam, és várnom kellett a sikerre. Sosem mondott nemet, csak türelmet kért.

A teljes cikk a áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató