Hódi Pamela és Jolly

Az első perctől őket nevezték A Nagy Duett mostani szériájában az egyik legszerethetőbb párosnak. Az elbűvölően csinos anyuka, Hódi Pamela a mulatós sztár, Jolly oldalán bizonyította, hogy a szórakoztatóiparban is helytáll. Miközben Berki Krisztián kedvese mindig hangsúlyozza: számára a család az első. Jól felosztják az otthoni teendőket, és készülnek júliusi esküvőjükre.

- Soha nem állítottam, hogy jó hangom van, vagy, hogy énekesi pályára készülök – kezdi a Sztár Limonádénak Pamela. – Ilyen hangszálakkal áldott meg a Jóisten, ezzel vágtam bele A Nagy Duettbe. És bár nincs nagy zenei tehetségem, mégis nagyon szeretek énekelni! Natinak kisebb korában minden este énekeltem altatót, most pedig már vele együtt énekeljük az autóban a mai slágereket. Vannak kimondottan kedvenc dalai: nagyon szereti Carameltől az Elzárt övezetet, kívülről fújja, L.L. Juniortól az Úgy szeretnék-et, és a Halott Pénz számaiért is rajong. Remélem, örökölt egy kis hallást a családból, mert a nővéremnek, Kittinek nagyon jó hangja van. Kiskoromban sokat énekelgetett nekem. Amikor az első adás után hazaértem, megkérdeztem Natitól, tetszett-e neki anyu produkciója, ügyes voltam-e, és sajnos azt mondta, hogy nem. Jollyt viszont azonnal megszerette, az autóban és otthon is folyamatosan az ő dalait akarja hallgatni, nézegetni a klipjeit.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató