Judy és Madár

A Nagy Duett nézőinek családi kedvence volt Judy és Erdei Zsolt Madár párosa. Az énekesnő és az ökölvívó az érzelmes dalokat kedvelő hölgyeket, és a sportrajongó férfiakat is képernyők elé vonzotta. De Judy kislányának szerepléseit is csak szeretni lehetett a műsorban. A két sztár lapunknak mesélt a kulisszatitkokról.

- Madárral az első perctől megtaláltuk a közös hangot! – idézi fel Judy. – Hasonló a habitusunk, így nem volt mitől tartanunk, amikor elkezdtük együtt a munkát. Hihetetlenül jó fej, marha jó humora van, és bámulatosan szorgalmas. Persze e nélkül nyilván nem tudott volna világbajnok lenni, de az meglepett, mekkora maximalizmussal állt hozzá a tánc- és az énekpróbákhoz is. Végtelenül fegyelmezett. Foglalkozott a dalokkal, odafigyelt rájuk, és ha valami nem ment, nem hagyta annyiban azzal, hogy „majd lesz valahogy”, hanem újra és újra elővette, gyakorolta, amíg még nem sikerült. Elképesztően pozitív a hozzáállása mindenhez. Nem egyszer fordult elő, hogy én nagyon izgultam, ő pedig nyugtatgatott, hogy higgyem el, jó lesz a produkciónk. Bárki bármit mond, a profi énekesekre mindig nagyobb súly nehezedik, mert jobban bírálnak bennünket. Azt is hamar észrevettem, hogy Madár mennyire kedvesen és szépen beszél a szeretteivel, és velem is mindig tisztelettudó. Ugyanakkor az is előfordult egy próbán, hogy betelt nála a pohár egy nehéz koreográfia miatt, és erőből földhöz vágta a kezében lévő kendőt. Rögtön elnézést is kért. Persze mi tudtuk, hogy az akarat és a maximalizmus dolgozik benne. Pár percnyi pihenő után hamar meg is beszélte magával, hogy semmi gond, menni fog, és így is lett.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató