Nótár Mary

Hosszú hónapok óta először szólalt meg Nótár Mary itt, a Sztár Limonádéban! A mulatós énekesnő botrányokkal teli időszaka után elárulta, hogy sikerült rátalálnia a lelki békére és úgy tűnik, egyáltalán nem nyomasztja az a tudat, hogy egykori menedzsere 80 millió forintot követel tőle.

Szinte a semmiből robbant ki egy évvel ezelőtt az ország botránya. Nótár Mary és menedzsere, Lakatos Róbert között jelenleg több per is folyik, a tét pedig nem kevesebb, mint 80 millió forint. De vajon honnan indult ez az egész?

Kétes ügyek

Nótár Mary egy évvel ezelőtt váratlanul bejelentette, hogy majd’ egy évtized után felbontja a szerződését azzal az emberrel, aki által országos ismertségre tett szert. Ezek után azt nyilatkozta, hogy elfajult a vita közte és Lakatos Róbert között, aki állítólag testileg megfenyítette, és a személyes szabadságát is korlátozta, hiszen bezárta egy szobába, ezért beperli őt. Ezután érkezett a hír Nótár Mary terhességéről, majd vetéléséről. L.L. Junior és a menedzsmentje szerint azonban soha nem is várt gyereket.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!