Zalatnay Sarolta

Bármennyire is hihetetlen, Zalatnay Sarolta idén decemberben átlépi a hetedik X-et. Az énekesnő sosem titkolta a korát, így a 70-es szám sem sokkolja különösebben.

Ha akarnám sem tagadhatnám le, hogy hány éves vagyok. Egyébként is szerencsés az alkatom, hiszen sokan mondják, hogy húsz évet letagadhatnék. Férfiaktól és nőktől is sok olyan bókot kapok, mely szerint jól nézek ki és még mindig tökéletesen szól a hangom. Mindez marha jólesik – kezdte Cini a Sztár Limonádénak, de hozzá is tette, hogy az életkora szomorú tényekre is emlékezteti. Éppen azon a napon tartották ugyanis Som Lajos búcsúztatóját a Rock Múzeumban, amelyen eme interjút készítettük.
- Laja is éppen 70 esztendősen hagyott bennünket, mint ahogy Somló Tomi és Komár Laci is az én korosztályomat képviselte. Bár rossz érzés, hogy a hozzám közelálló emberek egymás után mennek el, optimista beáállítottságú emberként azt vallom, nem szabad így hozzáállni az élethez. Mindazonáltal néha óhatatlanul is arra gondolok, hogy a földi élet bizony nem tart örökké, és nagy kár, hogy az idő ennyire gyorsan repül – mondta az énekesnő.


A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató