Jessy

Kevesen tudják, hogy Jessy tizennyolc évesen indult a nagyvilágnak egy bőrönddel, szerencsét próbálni. Rengeteg munka, nehézség, csalódás árán mára elismert énekessé vált, és a sok megpróbáltatás után a közönsége kárpótolja a nehéz évekért.

Első három lemezét önerőből hozta létre, de néhány éve a szerencse mellé állt, és összehozta őt a Trimedio Kiadóval. Azóta karrierje egyre fentebb ível, bár ezért minden nap keményen meg is dolgozik. Régi álma is végre megvalósult, hiszen saját műsora nemrég debütált a Muzsika TV-n, sőt negyedik lemezét is végre januárban a kezében tarthatja, amelyet ezúttal a Sztár Limonádénak köszönhetően Önök is meghallgathatnak.

- Erdélyben születtél, Fogarason nőttél fel. Mikor és hogyan jöttél Magyarországra?

- Tizennyolc éves koromban hoztam egy döntést, miszerint szeretném megélni az álmaimat, és egy táskával indultam el az ismeretlenbe, Magyarországra. Stoppal érkeztem, és egy akkor még számomra idegen ember segített, és fölvett. Sokat köszönhetek neki, mert három hétig – amíg munkát és albérletet nem találtam - nyújtott biztonságot számomra, ugyanis az otthonába fogadott a feleségével, és családtagként bántak velem. Ezt követően sem volt egyszerű az életem, hiszen emlékszem még arra az időkre is, amikor kölcsön kért biciklivel jártam dolgozni akár télen, sárban, esőben is. Minden fillérét keményen megdolgoztam és erre büszke vagyok! Tudom honnan jöttem és ezt sosem felejtem el!

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató