Kis Grófo

Őrült rajongók márpedig vannak. Ők azok, akik nem tudják különválasztani az érzelmeiket a valóságtól, és azt képzelik, hogy jól ismerik a sztárokat, esetleg már a barátjuknak is tartják őket. Az elutasítást persze nehezen viselik. Szabó Zsófi már nem is mer valós időben bejelentkezni a Facebookon, ha megjelenik egy szórakozóhelyen, mert azonnal vadidegenek kezdik ostromolni. Kis Grófonak gyakran a családját veszik célba.

Nem meri használni a Facebookot Szabó Zsófi

Szabó Zsófi sem úszta meg eddig a túlzott rajongást, illetve ellenszenvet.
- Nekem csak leveleket írtak eddig. A legfélelmetesebb, ha valaki nem használ túlságosan nagy szavakat, inkább csak sunyin megfigyel. A Facebookot is óvatosan használom. Nem is szoktam egy helyen akkor bejelentkezni, amikor még ott vagyok, mert simán odajön bárki. Vannak olyanok, akik nem arra használják a közösségi portált, hogy írjanak, hogy „de jó csaj vagy”, hanem inkább csendes gyilkosok – mondta a szőke színésznő-műsorvezető Bochkor Gábor műsorában az ATV-n.

Kis Grófo imádkozik a zaklatókért

A mulatós műfaj hercege saját bevallása szerint már megtanulta kezelni a kéretlen üzeneteket. Rendszeresen kap leveleket és Facebook-bejegyzéseket is.
- Amíg csak engem szidalmaznak, az nem különösebben érdekel. Persze rosszul esik, de tudomásul kell vennem, hogy a zenémet nem szereti mindenki. Ezek az emberek engem nem ismernek, ezért a kirohanásaik nem is szólhatnak a személyemnek – mondta lapunknak az énekes, akit már sokkal jobban sért, ha a származása miatt mocskolódnak, vagy a családját gúnyolják.
- Előfordult, hogy a gyermekemre írtak csúnyákat, mert szemtengelyferdülése van. Ezekre már reagálni sem érdemes. A rendőrséghez nincs értelme fordulnom, mert úgysem tudnak semmit tenni, ezért inkább Istentől kérem segítséget. Azért imádkozom, hogy az Úr világosítsa meg az elméjüket – magyarázta a zenész, aki már maga is látott egy a Youtube-on terjedő videót, melyen egy a börtönt elhagyó férfit ünnepel a népes sokadalom. A Grófo szabadulása című történethez azonban a Kozák családnak semmi köze.
- Sokszor próbáltak már minket mindenféle üggyel összemosni, de mi becsületes emberek vagyunk. Mindig is a zenéből éltünk. Aki egy kicsit is ismer bennünket a valóságban, ezt pontosan tudja – fejezte be az előadóművész.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató