Sihell Ferry

Sihell Ferry az elmúlt öt évben olyan népszerűségre tett szert, amiről korábban csak álmodni mert. Sőt! Ma már nem csak őt, hanem családtagjait is megszerette az ország, így megesik, hogy egy hétvége alkalmával több ezer kilométert is utaznak egyik fellépésről a másikra. Az énekes úgy döntött, visszavonul, de nem kell megijedni, nem hagy fel az énekléssel, csupán a tempóból vesz vissza, hiszen úgy véli, az egészségére is ügyelni kell. A Sztár Limonádénak elárulta ennek részleteit, és azt is megtudtuk, nem minden a pénz, ha a szervezet egyszer csak megálljt parancsol…

Hosszú töprengés után hozta meg Sihell Ferry a döntést, miszerint a következő évben kevesebb fellépést vállal. Lapunknak elárulta, miért döntött így.

- A szervezet nem bírja a végtelenségig a túlhajszolt életet tolerálni. Van olyan hétvégénk, amikor több ezer kilométert teszünk meg az országban. Nemrégiben voltunk egy 300 fős faluban, melynek apraja-nagyja ott volt a fellépésünkön. Amikor velünk énekeli a három éves gyermek és a nyolcvanéves néni a dalainkat, az akkora erőt ad nekünk, hogy ezért még több kilométert megtennék – kezdte lapunknak Sihell Ferry, aki mégis úgy döntött feleségével, a jövőben visszavesznek a tempóból.

- A szezon ideje alatt nincs olyan hétvégénk, amikor ne péntektől egészen vasárnap járnánk az országot. Ez pedig rengeteg utazással jár. Negyvenöt éves elmúltam, ma már gondolni kell az egészségre is. Emellett pedig a hétköznapunk sem a pihenésről szól, hiszen akkor folynak a Dallamokon át előkészületei, illetve a stúdiómunkálatok is. Egyszerűen nincs az embernek ideje a regenerálódásra, vagy hogy egy-két napra kényelmesen elutazzon pihenni. Megbeszéltem Vikivel, a feleségemmel, hogy ügyelnünk kell arra, hogy ne menjen a kapcsolatunk, kapcsolataink rovására a munka és nem várjuk meg, míg a szervezetünk jelez, hogy vegyünk vissza a tempóból – vallotta be őszintén az énekes.

A teljes cikk a szeptemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató