Peter Srámek

Peter Srámeket öt évvel ezelőtt ismerte meg az ország. A szlovák származású fiatal tehetség élete azóta óriási fordulatot vett, hiszen nem csak sikereket sikerre halmoz, hanem ma már a Zenebutik csatornán saját műsort is vezet. A Sztár Limonádénak ezúttal betekintést engedett az életébe, és őszintén mesélt terveiről, sőt elárulta családalapítási terveit is.

Peter szinte nem győz eleget tenni a felkéréseknek. Számtalan helyre hívják, rajongóitól pedig rengeteg szeretet kap. A fiatal énekes a sok munka mellett a tervei megvalósításán dolgozik.

- Szeretnék egy új lemezt készíteni, mert a rajongóim nagyon várják. Dolgozom Jankai Bélával, illetve Delhusa Gjon-nal is, aki egy új dalt készít nekem, mely szeptember végén vagy október elején, egy klippel egyetemben kerül a közönség elé. Emellett Kaszás Péterrel kezdtem közös munkába, ő készítette Zámbó Jimmynek is a dalokat. Jövőre lesz öt éve, hogy Magyarországon élek, ezt pedig egy nagyobb koncerttel szeretném majd megünnepelni – kezdte lapunknak az énekes, aki úgy érzi, jó úton halad a még nagyobb siker felé.

- Nyolc éves koromban kezdtem el az énekléssel foglalkozni. Erre a pályára készültem, és mással különösebben nem is foglalkoztam. A mai napig ez a mindenem, és remélem, hogy ez így is fog maradni. Addig szeretném csinálni, amíg a rajongóim és az emberek szeretnének látni és hallani. Arra pedig nagyon büszke vagyok, hogy évről-évre több rajongóm van. Talán ez azt jelenti, hogy valamit jól csinálok – mondta nevetve Peter, akire jó ideje a szerelem is rátalált.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató