Nádai Anikó

Az elmúlt tíz évben nem egy RTL Klub-os sorozat háziasszonyaként illetve szereplőjeként találkozhattunk vele a képernyőn. Most épp a VV9-ben vezet műsort, a legutóbbi Konyhafőnök VIP versenyzőjeként is feltűnt, és a munka mellett még otthon, édesanyaként is remekül helytáll. Azt mondja, az álmait éli.

Tíz éve, a ValóVilág4-ben még maga is villalakó volt, ám a ValóVilág5-ben már műsorvezetőként szerepelhetett. 2016 augusztusában ismét ennek a sorozatnak a háziasszonyaként tűnt fel, Istenes Bence oldalán. Most a novemberben indult ValóVilág 9 powered by Big Brothert vezeti együtt Puskás Péterrel. Kérdésünkre Anikó elárulta, szerinte mi a legfőbb titka a páros műsorvezetésnek.

- Igazából én nagyon élvezem azt, ha a kamerák kereszttüzében van mellettem valaki, ez ad egy fajta biztonságérzetet – kezdte Anikó. - Szerencsére Puskás Petivel sikerült kialakítanom egyfajta baráti viszonyt, ezáltal tudunk egymásra számítani, egymást erősítjük az adásokban. A VV9 esetében már az első adástól jól látható, hogy még szabadszájúbb, kendőzetlenebb benne a játékosok beszéde, viselkedése, mint az előző szériákban.

- Bizony, nem csak a realityk világa változott, hanem mi magunk is, a mi világunk is, az ingerküszöb, és ezáltal persze a műsorban szereplő karakterek is. Ma már az emberek nagy része a közösségi média felületek előtt éli a mindennapjait, élete szinte minden percét fotókon megörökíti, és azonnal fel is tölti a világhálóra. A kérdés igazából az, mennyi ebből a valódi valóság és mi az, amit az illető láttatni szeretne. Nos, szerintem emiatt is van még mindig létjogosultsága ennek a műsornak, ennek a formátumnak. Itt egy idő után mindenkiről lehull az ’instagram – álarc’! – állította a műsorvezető.

 A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató