Vincze Lilla

A Dal női zsűritagjaként láthattuk hétről hétre a Duna Televízió és a Duna World műsorán. Az énekesnő végig igyekezett oldani a verseny állandó feszültségét, ám az is kiderült, a szakmában nem ismer tréfát! Munkán kívül azonban Lilla mindig elbűvölően kedves, nagynéniként képtelen szigorú lenni bátyja lányához, akit sajátjaként szeret.

A Napoleon Boulevard énekesnőjeként ismertté vált Vincze Lilla világéletében komolyan vette zenei karrierjét, ma sem azért csinálja, hogy szerepeljen a tévében. Persze örül, ha minél nagyobb létszámú közönséghez jutnak el egyéni vagy társakkal létrehozott produkciói.

- Nagyon megtisztelő volt, hogy felkértek A Dal 2019-es zsűrijébe, úgy érzem, mindvégig ehhez méltón álltam a feladatomhoz – kezdte az énekesnő. – Ez az egyedüli hazai verseny, ahol magyarul vagy angolul, de a daloké a főszerep és ezért különösen boldog vagyok, hogy közreműködhettem benne, még ha ítészként is. Csodálatos, hogy minden évben van arra lehetőség, hogy A Dal kapcsán nemzetközi fesztiválra kerüljön ki magyar szerzemény. Szakmailag sokféle rálátásom van a zenei műfajokra, tehetségekre, fiatalokra, hisz nemcsak énekes-előadó vagyok három évtizede, sok éve tanítok is. Ezzel együtt sosem felejtem el, hogy valaha én is álltam a túloldalon, át tudtam érezni a versenyzők izgalmát, az élő adás okozta nehéz pillanatokat. A mostani műsorsorozat folyamán néha szívesen megöleltem, bíztattam volna egy-egy előadót, ám mi, zsűritagok a szigorú etikai és egyéb szabályok miatt nem találkozhattunk velük. Lettek volna tanárként egyik-másik versenyzőnek jó tanácsaim, de személyes gratulációkra már csak a döntő után volt lehetőségem nekem is.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató